Στείλτε τον ωραίο Ραγκούση στο «Dancing with the Stars 2»

Στείλτε τον ωραίο Ραγκούση στο «Dancing with the Stars 2»

«Εγώ και ο Πάγκαλος έχουμε αποκλειστεί από τέτοιου είδους σόου», είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Στείλτε τον ωραίο Ραγκούση στο «Dancing with the Stars 2»
Και τις δεν είπε ο πάντα ανατρεπτικός Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή του Alter TV Weekend. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μόνο για πολιτική δεν μίλησε. O θεσσαλονικιός πολιτικός ρωτήθηκε από πάνελ της εκπομπής για το αν θα πήγαινε ριάλιτι χορού Dancing with the Stars 2.

Με ύφος… σοβαρό λοιπόν ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Το παιχνίδι αυτό δεν είναι για γουρουνόπουλα, είναι για νέους, ωραίους άνδρες και για στιλάκια. Εγώ που είμαι 95 κιλά και έχω ύψος 1.70, τι να πάω να κάνω στο Dancing; Συγκεκριμένα εγώ και Πάγκαλος έχουμε αποκλειστεί από τέτοιου είδους σόου!», και συνέχισε ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων:

«Γιατί δεν πάει ο Ραγκούσης; Ο Ραγκούσης πρέπει να πάει που και ωραίος άνδρας είναι και στιλάκι!»

Κλείσιμο
Μάλιστα ο περιφερειάρχης απέκλεισε το χορό λόγω κιλών αλλά το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στο Just the two of us θα το σκεφτόταν:

«Θα σκεφτόμουν πολύ πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να τραγουδήσω στο Just the two of us! Αυτό… ίσως να το έψαχνα λιγάκι. Δεν το αποκλείω δηλαδή, αλλά εξαρτάται από τις υποχρεώσεις που θα είχα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ψωμιάδης δεν ξέχασε να μας υπενθυμίσει για μια ακόμα φορά την αδυναμία που έχει στην Εύα Καϊλή ενώ παρομοίασε την Ευγενία Μανωλίδου με την ελληνική δημοκρατία: «Η Μανωλίδου μου θυμίζει την ελληνική δημοκρατία. Την έχετε κάνει λάστιχο. Ο Άδωνις για να καταλάβετε, δεν ασχολείται τόσο πολύ μαζί της όσο… τα κανάλια! Αφήστε την πια στην ησυχία της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης