MasterChef: Η Μάρλεν έβγαλε το μαχαίρι της και… έσφαξε την Μαρία Μπέη στο γόνατο

MasterChef: Η Μάρλεν έβγαλε το μαχαίρι της και… έσφαξε την Μαρία Μπέη στο γόνατο

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής με πρωταγωνίστριες τις δυο παίκτριες

Marlen_-Mpei1
To απόλυτο ξεκατίνιασμα συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Η Μάρλεν Γρυντάκη που επέστρεψε στο ριάλιτι μαγειρικής με δεύτερη ευκαιρία πριν από μερικές μέρες, έβγαλε χθες βράδυ τα μαχαίρια της και επιτέθηκε λεκτικά στην Μαρία Μπέη, Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία είχε πει σε δηλώσεις στην κάμερα ότι όποιος μπει εμπόδιο στα σχέδιά της θα τον σφάξει στο γόνατο.

Η Μάρλεν λοιπόν που ήταν η νικήτρια του Mystery Box και αρμόδια να μοιράσει τα υλικά για το τεστ δημιουργικότητας, κατηγόρησε τη Μαρία Μπέη ότι παίζει βρόμικα.

«Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρόμικα η Μαρία κι εσείς τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε η Μάρλεν και ξεκίνησε ο πόλεμος δηλώσεων και κατηγοριών στο MasterChef.

«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη θα μπορούν τα παιδιά κάλλιστα, από τη στιγμή που δεν είναι εδώ ο Κωστάκης, να πάρει το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Αυτό το πράγμα έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι, οπότε η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, ότι παίζω βρόμικα, τι παίζω βρόμικα; Θα παλέψω να πάρω την κάρτα και να την χρησιμοποιήσω πάλι βρόμικα», απάντησε η Μαρία Μπέη στη Μάρλεν.

«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρομιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρόμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική», είπε αργότερα η Μαρία Μπέη.

«Κάνει ύπουλες κινήσεις. Πάει και μιλάει με παιδιά, βάζει τη σπιουνιά της και αυτό το στιλ γυναίκας εμένα με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει στο σπίτι όσο είμαι εγώ εδώ», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

MasterChef: Απίστευτος χαμός με Μάρλεν και Μαρία


Ειδήσεις σήμερα:

Το χρονικό του διπλού φονικού των Ανωγείων - Τι «αποκαλύπτει» η δικογραφία


Κυκλοφορούσε ο κορωνοϊός στην Ευρώπη από τις 27 Δεκεμβρίου;

Μετά την ανακοίνωση ότι έχει αντισώματα, η Μαντόνα πήγε σε... πάρτι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης