Δημήτρης Μπέλλος - MasterChef: Ο αδερφός του μιλάει για τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη

Δημήτρης Μπέλλος - MasterChef: Ο αδερφός του μιλάει για τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη

Τι τρέχει μεταξύ τους αλλά και με την πρώην του - Τι είπε ο Χρήστος Μπέλλος για την Κατερίνα Λένη και τον Ηλία Καζιόλη

Maria_Bei-Dimitris_Bellos
Η σχέση της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου μέσα στο MasterChef έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές. Σήμερα το πρωί ο αδελφός του Δημήτρη Μπέλλου, Χρήστος μίλησε τόσο για τον χαρακτήρα του Δημήτρη όσο και για τη σχέση του με την Μαρία αλλά και την πρώην φίλη του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα όσα είπε για την Κατερίνα Λένη και τον Ηλία Καζιόλι.

«Στην καθημερινότητά του είναι όπως στην τηλεόραση. Είναι ουδέτερος, δεν μπλέκει, δεν είναι ιντριγκαδόρος, δεν κάνει κατινιές κι έχει στόχο τη μαγειρική. Στο MasterChef υπάρχουν μερικά διπρόσωπα άτομα, ο Ηλίας. Ήταν πολύ παντελονάτο που ο Δημήτρης κατέβηκε να διαγωνιστεί μαζί του και δεν το έκανε για την Μαρία. Την Κατερίνα την συμπαθώ πάρα πολύ με αυτό το σατανικό γέλιο που έχει. Είναι ευθύς χαρακτήρας.

Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με την Μαρία; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Η Μαρία όσο μπόι της λείπε τόσο τσαγανό έχει. Είναι υπερβολική μερικές φορές, κάποιες φορές δεν θα έπρεπε να λέει τόσα πολλά. Νομίζω όταν και η ίδια όταν τα δει όταν βγει θα λέει: «Τι είπα!».

Ο Δημήτρης είναι και διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία, ούτε με κανέναν. Αγάπη δεν θα το έλεγα, είναι έρωτας, μια ζύμωση μέσα στο παιχνίδι, μια φιλία.

Πριν μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης είχε μία σχέση. Βέβαια, αυτή η σχέση είχε λήξει πολύ πιο πριν, πάνω από έναν χρόνο. Συζούσαν στη Νορβηγία, ήταν μαζί πάνω από 5 χρόνια. Αν έχει επιστρέψει ο Δημήτρης στην πρώην του, καλό είναι να σας απαντήσει ο ίδιος όταν βγει από το παιχνίδι», ανέφερε ο αδελφός του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Μετέφερε 93 κιλά κάνναβης με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Φλώρινα: Τρεις συλλήψεις για αγοραπωλησία κάνναβης

Χαλκίδα: Ο σκύλος ξετρύπωσε πάνω από ένα κιλό χασίς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης