Ελένη Μενεγάκη: Έπεσε πολλές φορές θύμα διαδικτυακής απάτης

Ελένη Μενεγάκη: Έπεσε πολλές φορές θύμα διαδικτυακής απάτης

«Αναρωτιέμαι, αυτά η αστυνομία τα παρακολουθεί από μόνη της ή πρέπει κάθε φορά που βλέπουμε το όνομά μας να κάνουμε καταγγελία», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια

menegaki
Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε on air τους φόβους της και τις απορίες της σχετικά με τις διαδικτυακές απάτες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα χρησιμοποιώντας το όνομά της, τόσο εκείνης, όσο και άλλων προσώπων της showbiz.

«Κατά καιρούς ονόματα πολλών από εμάς, κυρίως που δουλεύουμε στην τηλεόραση και το δικό μου πολλές φορές το έχω διαβάσει ότι κάτι πουλάω! Κάτι τους λέω: τη μαγική συνταγή για δίαιτα, τη μαγική συνταγή για να κάνεις λεφτά, τη μαγική συνταγή για να έχεις υγεία, δεν ξέρω. Είναι τόσα πολλά πια αυτά τα μαγικά που γράφουν. Ποτέ δεν είμαι εγώ φυσικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και να τα πιστεύουν. Δεν τα προλαβαίνεις. Βγαίνουν σαν μανιτάρια! Αναρωτιέμαι, αυτά η αστυνομία τα παρακολουθεί από μόνη της ή πρέπει κάθε φορά που βλέπουμε το όνομά μας να κάνουμε καταγγελία. Μπλέκει ποτέ ο άλλος αν δεν έχει κάνει καταγγελία;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννα Ροτζιώκου συμβούλεψε την επικοινωνία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για το γεγονός ότι έχει πέσει επανειλλημμένα θύμα απάτης

Ειδήσεις σήμερα:

«Έσπασε» ο Χαρδαλιάς: Πολύ εύκολα μας κάνουν κριτική, είμαστε εδώ για να φέρουμε αποτέλεσμα

Τραγωδία στην Τουρκία: 31χρονη σκοτώθηκε ενώ έβγαζε selfie για το τέλος της καραντίνας

Αλφόνσο-Αλέξια-Μάρτα: Το ισπανικό ερωτικό «τρίγωνο» που έγινε... σαπουνόπερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης