Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μαγιάτικο στεφάνι και τα γενέθλια της κόρης της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μαγιάτικο στεφάνι και τα γενέθλια της κόρης της

Τι είπε η παρουσιάστρια για τη γέννηση της 7χρονης Νάγιας

Stamatina_Tsimtsili
Πρωτομαγιά σήμερα και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια η παρουσιάστρια γέννησε το πρώτο της παιδί την Νάγια. Από τον αέρα της εκπομπής της η Σταματίνα ευχήθηκε στην κορούλα της τα χρόνια πολλά και μίλησε για εκείνη. Μάλιστα περιέγραψε και τι συνέβη λίγο πριν γεννηθεί.

«Για εμένα αυτός ο μήνας είναι πολύ αγαπημένος γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια και περίπου τέτοια ώρα γεννήθηκε η κόρη μου. Έχει γενέθλια το κοριτσάκι μας το πρώτο, η Νάγια μας, η κουκλίτσα μας, αυτή η όμορφη ζουζούνα, αυτό το υπέροχο παιδί που από μωρό βιάζεται να μεγαλώσει γιατί είναι τόσο ώριμη και θέλει να τα δοκιμάσει όλα νωρίς. Της έχω τρελή αδυναμία και το ξέρει. Θέλω να πω, πως πριν από επτά χρόνια τέτοια ώρα πήγαινα στο FTHIS στον ANT1, έσπασαν τα νερά και δεν ήθελα να το πιστέψω ότι μου συμβαίνει γιατί ήμουν μόλις 36 εβδομάδων και είχα μόλις μπει στο μήνα μου και ήταν το πρώτο μου παιδί.
Πριν πάρω τον γιατρό και μου πει ότι γεννάω γιατί κάπου μέσα ήξερα ότι γεννάω, άσχετα αν δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί είχα φοβηθεί και είχα άγχος. Μου είπε η Λίτσα Πατέρα ότι γεννάω και πήρα τον γιατρό μου, με πήγε η τότε αρχισυντάκτρια μου στο μαιευτήριο και όλα καλά. Μετά πήραμε το κολάι και τα κάναμε όλα πιο εύκολα, χωρίς άγχος. Έκλαψα πάρα πολύ και συγκινήθηκα γιατί είχα τρελό άγχος και γέννησα πριν από ότι το περίμενα. Καλή δύναμη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και ειδικά για τα πρωτάκια, η Νάγια πάει πρώτη δημοτικού και είναι λίγο περίεργο και φέτος που έπρεπε να μάθουν να διαβάζουν κάνουν τηλεμαθήματα και είναι και δύσκολα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στην κόρη της, Νάγια

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο γκάλοπ: Το 87% επιβραβεύει την κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας

Νέα μέτρα στήριξης φέρνει το «άνοιγμα» της οικονομίας: Τι να περιμένουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι τον Μάιο

Αλφόνσο-Αλέξια-Μάρτα: Το ισπανικό ερωτικό «τρίγωνο» που έγινε... σαπουνόπερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης