Η Ντούβλη θέλει τον George Clooney στο επόμενο DVD!

Η Ντούβλη θέλει τον George Clooney στο επόμενο DVD!

Αν  μπορούσε να επιλέξει τον άντρα της ζωής της θα ήταν «αθλητικός, ψηλός, μορφωμένος, έξυπνος και bon viveur!!! Ελπίζω να τον βρω κάποια στιγμή.», λέει η Μαριάννα «D»...

Η Ντούβλη θέλει τον George Clooney στο επόμενο DVD!

Η Μαριάννα Ντούβλη μίλησε για σεξ, θανάσιμα αμαρτήματα, ψέματα και... αγαπημένους παίκτες.

Αν  μπορούσε να επιλέξει τον άντρα της ζωής της θα ήταν «αθλητικός, ψηλός, μορφωμένος, έξυπνος και bon viveur!!! Ελπίζω να τον βρω κάποια στιγμή.», λέει η Μαριάννα «D», αποκαλύπτοντας πως από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα έχει υποπέσει στην απληστία, τη λαιμαργία και την οργή. «Απληστία ας πούμε, μου έχει συμβεί όταν θέλω να αγοράσω πολλά πράγματα που δεν μου είναι τόσο απαραίτητα, όπως π.χ. πολλά ζευγάρια παπούτσια ή πολλά παιχνίδια για το παιδί μου. Η λαιμαργία με έχει πιάσει πολλές φορές που πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Οργή, επίσης, όταν βλέπω ή διαισθάνομαι ότι με αδικούν.».

Όσο για το περίφημο ροζ DVD, θεωρεί πως το σεξ είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, ενώ το γεγονός ότι είχε κάνει ήδη ένα γυμνό εξώφυλλο στο περιοδικό "Playboy" την έκανε πιο εξοικειωμένη με το φακό. «Ο συμπρωταγωνιστής που θα διάλεγα για να είναι απολύτως του τύπου μου είναι o George Clooney», συνεχίζει.

«Το σεξ είναι κάτι πολύ όμορφο όταν δεν είναι μόνο σαρκικό και συνδυάζεται και με βαθύτερα συναισθήματα. Δεν υπήρχαν άντρες στην προσωπική μου ζωή που ένιωθα ότι έκανα σεξ, και μόνο όταν είμαι σε σχέση προχωράω σε σεξουαλική επαφή. Δυστυχώς όμως ζούμε σε μια κοινωνία που η γυναίκα είναι δακτυλοδεικτούμενη όταν αλλάζει συχνά ερωτικούς παρτενέρ ή απατά το σύντροφό της, ενώ ο άντρας το διηγείται σε φίλους του και νιώθει υπερήφανος για τις πράξεις του. Άλλη μια κοινωνική αδικία.”

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης