Ανδριάνα Μπάμπαλη: Αν είσαι ο Αντώνης Ρέμος, είναι ωραίο να είσαι τραγουδιστής

Ανδριάνα Μπάμπαλη: Αν είσαι ο Αντώνης Ρέμος, είναι ωραίο να είσαι τραγουδιστής

«Είναι λίγα, είμαστε πολλοί. Πόσα μουσικά σχήματα να πάνε καλά;  Ποιο να πας να δεις; Είναι εξαιρετικά δύσκολο», είπε η τραγουδίστριια αναφερόμενη στις δυσκολίες της δουλειάς της

Babali
Στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ βρέθηκαν η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Φαίη Ξυλά. Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός συνομίλησαν για πολλά... Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως μια τοποθέτηση της Αντριάνα Μπάμπαλη που έχει να κάνει με το πόσο δύσκολο είναι σήμερα να είσαι καλλιτέχνης.

Όταν λοιπόν η Φαίη Ξυλά την ρώτησε: «Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι δυσκολίες της δουλειάς σου;», η Ανδριάνα Μπάμπαλη χωρίς να μασήσει τα λόγια της απάντησε:
«Η τέχνη κοντεύει να γίνει σπορ πλουσίων και αυτό είναι λίγο άδικο. Το πράγμα έχει αλλάξει ριζικά από όταν ξεκίνησα, δηλαδή από το ζενίθ πήγαμε στο ναδίρ. Εξαρτάται και σε ποιο χώρο κινείσαι. Αν είσαι ο Αντώνης Ρέμος είναι ωραίο να είσαι τραγουδιστής, εγώ δυσκολεύομαι λίγο παραπάνω. Εννοώ είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι λίγα, είμαστε πολλοί. Πόσα μουσικά σχήματα να πάνε καλά;  Ποιο να πας να δεις; Είναι εξαιρετικά δύσκολο.Είναι κακό αυτό. Επειδή δεν σου δίνει χρήμα η δουλειά σου, υπάρχουν παιδιά τα οποία δεν μπορούν να βιοποριστούν. Ενδέχεται να χάνονται ταλέντα που δεν έχουν χρήμα και να γίνεται ένα σπορ πλουσίων που είναι λίγο άδικο!». 

Οι δύο κυρίες μίλησαν για το πώς βλέπουν τις σχέσεις με την Φαίη Ξυλά να λέει πως: «Θέλει να νιώθει ερωτευμένη». Ενώ η Ανδριάνα είπε πώς είναι 16 χρόνια με τον σύντροφό της και νιώθει ευτυχισμένη χωρίς τον γάμο λέγοντας: «Αν παντρευτώ θα χωρίσω την επόμενη μέρα».

Σημείο Συνάντησης: Η αναφορά της Μπάμπαλη στον Αντώνη Ρέμο | 26/04/2020 | ΕΡΤ



Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Δεν άντεξε τον χωρισμό με τον φίλο της και πήρε χάπια

Δραματική περιγραφή της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη: «Μπροστά μου σκότωσε ο πατέρας τον γιο του, ξεψύχησε στα χέρια μου»


Ανοίγει απόψε η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - Δείτε την ώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης