Δωρεά σύγχρονου βρογχοσκοπικού εξοπλισμού στο «Σωτηρία» από τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο

Δωρεά σύγχρονου βρογχοσκοπικού εξοπλισμού στο «Σωτηρία» από τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο

Η δωρεά αφορά σε εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και διατίθεται στα εργαστήρια του νοσοκομείου «Σωτηρία» - Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια

nosokomeio_swtiria
Στη δωρεά  βρογχοσκοπικού εξοπλισμού σύγχρονης τεχνολογίας για τα εργαστήρια του Νοσοκομείου Σωτηρία προχώρησε ο πρόεδρος της διαΝΕΟσις Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απεδέχθη τη δωρεά του κ. Δασκαλόπουλου προς το Νοσοκομείο και τον ευχαριστεί για τη σημαντική συμβολή του στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


Αναλυτικά, η δωρεά περιλαμβάνει:

Α. Για το Κεντρικό Βρογχολογικό Εργαστήριο «Χρίστος Γκάγκας» Σύστημα Ενδοσκοπικής Υπερηχοτομογραφίας αποτελούμενο από:

1. Υψηλής τεχνολογίας κεντρική μονάδα υπέρηχων ενδοσκοπικής Πνευμονολογικής χρήσης με ενσωματωμένη τεχνική Compound. Περιλαμβάνει κατάλληλα συνδετικά καλώδια, εξαρτήματα και αναβαθμίσεις για την σύνδεση με το προσφερόμενο Βίντεο Βρογχοσκόπιο Υπερήχων, καθώς και με τον ήδη υπάρχοντα βίντεο ενδοσκοπικό εξοπλισμό του Βρογχολογικού Εργαστηρίου.

2. Ψηφιακό βίντεο-επεξεργαστή εικόνας τεχνολογίας Full HD, με τεχνολογία οπτικής χρωμοενδοσκόπησης NBI (Narrow Band Imaging), πλήρως συμβατό με τα ήδη υπάρχοντα βίντεο βρογχοσκόπια του τμήματος, καθώς και τον λοιπό εξοπλισμό του εργαστηρίου

3. Πηγή ψυχρού φωτισμού 300 Watt Xenon με τεχνολογία οπτικής χρωμοενδοσκόπησης NBI (Narrow Band Imaging), πλήρως συμβατή με τα ήδη υπάρχοντα βίντεο βρογχοσκόπια του τμήματος καθώς και τον λοιπό εξοπλισμό του εργαστηρίου.

4. Νέας τεχνολογίας βίντεο-βρογχοσκόπιο υπέρηχων Επεμβατικού τύπου, με δυνατότητα λήψης βιοψιών, πλήρως συμβατό με τον ήδη υπάρχοντα ενδοσκοπικό εξοπλισμό υπέρηχων του εργαστηρίου.
5. Νέας τεχνολογίας εύκαμπτο βίντεο-βρογχοσκόπιο τεχνολογίαςFull HD.

Κλείσιμο
6. Βίντεο βρογχοσκόπιο υψηλής ανάλυσης Full HD ENDOSCOPY επεμβατικού τύπου

Β. Για το Βρογχολογικό Εργαστήριο της 4ης Πνευμονολογικής Κλινικής- Κτίριο 300 Ανδρών

Σύστημα Ενδοσκοπικής Υπερηχοτομογραφίας αποτελούμενο από:

1. Ψηφιακό βίντεο-επεξεργαστή εικόνας τεχνολογίας Full ΗD, πλήρως συμβατό με τα ήδη υπάρχοντα βίντεο βρογχοσκόπια του τμήματος, καθώς και τον λοιπό εξοπλισμό του εργαστηρίου.

2. Πηγή ψυχρού φωτισμού 300 Watt Xenon με τεχνολογία οπτικής χρωμοενδοσκόπησης NBI (Narrow Band Imaging) πλήρως συμβατή μετα ήδη υπάρχοντα βίντεο βρογχοσκόπια του τμήματος, καθώς και τον λοιπό εξοπλισμό του εργαστήριου.

3. Υψηλής τεχνολογίας κεντρική μονάδα υπερήχων ενδοσκοπικής Πνευμονολογικής χρήσης, με ενσωματωμένη τεχνική Compound, πλήρως συμβατή με τον ήδη υπάρχοντα βίντεο ενδοσκοπικό εξοπλισμό της 4ης Πνευμονολογικής Κλινικής.

4. Νέας τεχνολογίας βίντεο-βρογχοσκόπιο υπερήχων Επεμβατικού τύπου με δυνατότητα λήψης βιοψιών, πλήρως συμβατό με τον ήδη υπάρχοντα βίντεο ενδοσκοπικό εξοπλισμό της 4ης Πνευμονολογικής Κλινικής.

5. Βίντεο βρογχοσκόπιο υψηλής ανάλυσης Full HD ENDOSCOPY επεμβατικού τύπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Οργισμένοι γιατροί προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά της βρετανικής κυβέρνησης

Γαλλία: Μειώνονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην Εντατική - Άλλοι 516 νέοι θάνατοι

Έρευνα για κακουργήματα μετά τους 3 νεκρούς σε «Ταξιάρχαι»- «Κασταλία»
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK