Κορωνοϊός: Αψηφούν τα περιοριστικά μέτρα στο Γ΄ Τελωνείο Πειραιά και συνωστίζονται στην είσοδο

Κορωνοϊός: Αψηφούν τα περιοριστικά μέτρα στο Γ΄ Τελωνείο Πειραιά και συνωστίζονται στην είσοδο

Κορωνοϊός: Πολίτες στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά περιμένουν ο ένας δίπλα στον άλλον σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου – Οι μισοί δεν φορούν καν γάντια και μάσκες

telwneio-peiraia-kosmos
Λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ του protothema.gr για τις συνθήκες που επικρατούν έξω από το Γ΄ Τελωνείο Πειραιά και τα μέτρα που ελήφθησαν την επόμενη κιόλας μέρα για να μην δημιουργείται το αδιαχώρητο στην είσοδο του κτιρίου, σήμερα ο συνωστισμός επέστρεψε όπως μπορείτε να δείτε στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφαλίσαμε.

Οι πολίτες που έχουν σπεύσει να εξυπηρετηθούν περιμένουν για ώρα πίσω από την απαγορευτική κορδέλα και μάλιστα ο ένας δίπλα στον άλλον, σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου. Μάλιστα οι μισοί δεν φοράνε καν προστατευτικές μάσκες και γάντια ακουμπώντας στις εξωτερικές επιφάνειες, στα κάγκελα έχοντας τους φακέλους στα χέρια τους.


Γ' Τελωνείο Πειραιά



Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων συνοδεύονται από βαριές διοικητικές αλλά και ποινικές κυρώσεις, με πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο ανά περίπτωση και φυλάκιση έως 5 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Πρόωρη άρση των μέτρων μπορεί να πυροδοτήσει νέο κύμα του ιού, προειδοποιούν επιστήμονες


Κορωνοϊός - ΔΕΗ: Δωρεάν πάγιο σε όλους και έκπτωση 8% στους ευάλωτους


Κορωνοϊός: Πως τραυματίζουν την ψυχή μας ο φόβος, το στρες και ο πανικός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ