Κορωνοϊός - Νιόπαντρο ζευγάρι από την Αρτα: «Γιατί παντρευτήκαμε εν μέσω πανδημίας»

Κορωνοϊός - Νιόπαντρο ζευγάρι από την Αρτα: «Γιατί παντρευτήκαμε εν μέσω πανδημίας»

Υποστηρίζουν οτι είχαν σοβαρό λόγο που τους ανάγκασε να επισπεύσουν τις διαδικασίες εν μέσω της πανδημίας για τον κορωνοϊό

gamos_arta
Εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Άρτας, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξελιξη η προσπάθεια επιβολής περιοριστικών μέτρων για μετακινήσεις και συναθροισεις.

Ωστόσο το ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος Καυκιάς, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ και η εγκυμονουσα σύντροφός του, Ανθούλα Μπούρα, όπως εξήγησαν στο protothema.gr, είχαν σοβαρό λόγο που τους ανάγκασε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Ο λόγος ήταν ο ερχομός του μωρού μας σε δύο μήνες από τώρα, οπότε θέλαμε να επισημοποιησουμε την σχέση μας" λέει ο γαμπρός, διευκρινιζοντας ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα και με τις συστάσεις που είχαν δοθεί από τον άνθρωπο που τέλεσε το γάμο, τον δημαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη. "Φορέσαμε μάσκες και προστατευτικα γάντια, δεν καλέσαμε κόσμο, πέρα από τους δύο μάρτυρες και φυσικά αφήσαμε στο σπίτι τους ηλικιωμένους" προσθέτει ο Κωνσταντίνος Καυκιάς.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης τελετής κρατήθηκαν οι αποστάσεις και μετά τη λήξη βγήκαν μόνο οι τυπικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, μπορεί να περιμένει είπε ο γαμπρός, ο οποίος τη Δευτέρα πρέπει να βρίσκεται στο πόστο του για να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες του.

Ο δήμαρχος Αρταιων Χρήστος Τσιρογιαννης σχολίασε από την πλευρά του, ότι η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο, αρκεί να την προστατέψουν, επισημαινοντας ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την διεξαγωγή της σύντομης τελετής και πως το ζευγάρι τα τήρησε κατά γράμμα.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα: 35 νέα, 530 συνολικά - «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας»

Σωτήρης Τσιόδρας: Συνέντευξη εκ βαθέων στο ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ