Κέρκυρα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις πέντε καταδίκες για κλοπές

Κέρκυρα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις πέντε καταδίκες για κλοπές

Σε σχεδόν 3,5 χρόνια φυλάκισης είχε καταδικαστεί αθροιστικά ο άνδρας που κυκλοφορούσε ελεύθερος - Στη φυλακή φυγόποινος που συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή

peripoliko_faros_art
Σε τρεις πόλεις της χώρας είχε καταδικαστεί για κλοπές ένας Έλληνας, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν... κύριος στην Κέρκυρα, όπου είχε τρεις από τις πέντε καταδίκες! Όμως, το βράδυ της Κυριακής εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας και συνελήφθη.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας με ποινή φυλάκισης 15 μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Στη φυλακή φυγόποινος που συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας έναν 47χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή 22.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Ρόδου εκκρεμούσε σε βάρος μιας 44χρονης αλλοδαπής για ληστεία που έγινε τον Αύγουστο του 2021 στη Ρόδο. Η αλλοδαπή εντοπίστηκε συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ώσπου να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ