Κορωνοϊός - Απάντηση Εξαδάκτυλου στον Σερβετάλη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές»

Κορωνοϊός - Απάντηση Εξαδάκτυλου στον Σερβετάλη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές»

Πολλοί άνθρωποι εδώ και εβδομάδες «αναχωρούν αδίκως» και «αυτό είναι που μας απασχολεί εμάς» σημείωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

φ2-copy
Στις δηλώσεις του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη για την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» απάντησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο ηθοποιός, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την παράσταση, τόνισε πως αδυνατεί να υποστηρίξει «τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα» έκανε λόγο για «πιστοποιημένο ντάνιασμα» των ανθρώπων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxvbswc48ap-st)


Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, μιλώντας στον ΣΚΑΊ σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές. Εδώ και αρκετό καιρό, εδώ και εβδομάδες… 500-600 άνθρωποι ντανιάζονται εκεί».

Σημείωσε ακόμα ότι πολλοί άνθρωποι εδώ και εβδομάδες «αναχωρούν αδίκως» και «αυτό είναι που μας απασχολεί εμάς και ότι τα νοσοκομεία που πιέζονται αφόρητα, δυσκολεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες, που είναι προγραμματισμένες».

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος του ΠΙΣ σχολίασε και τις προβλέψεις για μισό εκατομμύριο νεκρούς στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι αν αυτό το μισό εκατομμύριο πληθυσμού είναι εμβολιασμένο, δεν θα χαθεί ή θα χαθούν πολύ λιγότεροι. «Αν είχαμε εμβολιασμένο το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, οι ημερήσιες απώλειες θα ήταν ένας διψήφιος ή μονοψήφιος αριθμός» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Apple «μπλόκαρε» τις πωλήσεις iPhones στην Τουρκία μετά την ιστορική πτώση της λίρας

«Έφυγε ξαφνικά, κανείς δεν το περίμενε», λέει φίλος του ανεμβολίαστου καρδιολόγου που πέθανε από κορωνοϊό στη Λάρισα

Πιστοποιητικό εμβολιασμού μόνο με 3η δόση στους άνω των 60 για ταξίδια εντός ΕΕ, προτείνει ο Μητσοτάκης στην φον ντερ Λάιεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ