Ισραήλ: Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ισραήλ: Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid-19

Η σύζυγος αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα απολυθεί από την εργασία της ή ότι θα χωρίσουν με τον άντρα της

diazugio
Διαζύγιο παίρνει ένα ζευγάρι στο βόρειο Ισραήλ καθώς, από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι τσακωμοί τους δεν σταματούσαν και ο λόγος, το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Η σύζυγος είναι η μόνη που εργάζεται αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορεί να πάει στη δουλειά μέχρι να εμβολιαστεί, κάτι όμως που αρνείται πεισματικά, όπως γράφει η ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post».

Το ζευγάρι που ζει στο βόρειο Ισραήλ είναι παντρεμένο πάνω από 25 χρόνια.

Τώρα όμως το θέμα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έχει προκάλεσε ρήξη στη σχέση τους με αποτέλεσμα οι δύο σύζυγοι να θέλουν διαζύγιο.

Ενώ ο άντρας ήταν άνεργος επί αρκετούς μήνες καθώς ήταν σε άδεια άνευ αποδοχών, η σύζυγος συνέχισε τη δουλειά της από το σπίτι.

Ωστόσο, η άρνηση της γυναίκας να εμβολιαστεί, δημιούργησε σοβαρή αναστάτωση στην οικογένεια με τα παιδιά να βρίσκονται στη μέση ακούγοντας τους ατελείωτους τσακωμούς των γονιών τους.

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον σύζυγο υποστηρίζει ότι, αυτό το οικογενειακό δράμα είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο σε πολλά σπίτια και χώρους εργασίας.

«Οι εργοδότες της συζύγου έδωσαν οδηγίες σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι, ωστόσο, ο μισθός της μειώθηκε κατά το ήμισυ», είπε ο σύζυγος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο μισθός της συζύγου δεν τους είναι αρκετός αφού ο ίδιος δεν αμείβεται κι ότι είναι δύσκολο να εργαστεί ξανά ως σεφ λόγω της πανδημίας.

«Θα το ξεπερνούσα αν δεν είχε εμβολιαστεί για κάποιον λόγο που είναι λογικός, αλλά η ίδια λέει ότι όλα της φαίνονται γελοία κι ότι πιστεύει στα σενάρια συνωμοσίας».

Η σύζυγος του είπε επίσης ότι δεν θα εμβολιαστεί ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα απολυθεί από την εργασία της ή ότι θα χωρίσουν.

«Έχω βαρεθεί προσπαθώντας να δίνω ευχαρίστηση στον κόσμο», είπε η ανεμβολίαστη Ισραηλινή στο δικαστήριο.

«Δεν θέλω να κάνω ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Ξέρω πώς να φροντίζω τον εαυτό μου και το ίδιο ισχύει και για τα τρία παιδιά μου», πρόσθεσε.

Αφού ξεκίνησε η οικογενειακή διαμάχη για το εμβόλιο, προέκυψε το ζήτημα του εμβολιασμού των παιδιών.

«Αφήστε τη γυναίκα μου να κάνει ότι θέλει, αρκεί να αφήσει τα παιδιά ήσυχα», είπε από την πλευρά του ο σύζυγος.

«Τους κάνει πλύση εγκεφάλου από το πρωί έως το βράδυ. Ακουγόμαστε μέχρι έξω, κοιμόμαστε χωριστά, το σπίτι έχει διαλυθεί. Απλώς προσπαθώ να βρω δουλειά και να σώσω την οικογένειά μου, αλλά στο χώρο μου, είναι δύσκολο», υποστήριξε ο άνεργος σερφ.

Ο δικηγόρος θεωρεί ότι το ζευγάρι πρέπει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και, όπως είπε, τα προβλήματα των δύο συζύγων υπέβοσκαν εδώ και πολύ καιρό...


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Το 33% των κρουσμάτων αφορά σε ανηλίκους - Τι περιμένουν οι ειδικοί

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για γαλλικές φρεγάτες: Χαιρετίζουμε τις συνεχείς αμυντικές επενδύσεις της Ελλάδας

Φέτος οι αιτήσεις.... του χρόνου οι ρυθμίσεις με 36 – 72 δόσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ