Euro 2020: Σκηνές χάους στο Γουέμπλεϊ πριν τον αγώνα - Οι οπαδοί κατέρριψαν και τα οδοφράγματα

Euro 2020: Σκηνές χάους στο Γουέμπλεϊ πριν τον αγώνα - Οι οπαδοί κατέρριψαν και τα οδοφράγματα

Οι σκηνές συνωστισμού πρωταγωνίστησαν ενώ στη Βρετανία έχουν ανέβει επικίνδυνα τα κρούσματα, με τις μολύνσεις, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες να είναι σταθερά πάνω από 30.000 - Βίντεο και φωτογραφίες

agglia-italia-43
Εικόνες που τρομάζουν την επιτροπή των λοιμωξιολόγων στη Βρετανία κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Oι δυσοίωνες προβλέψεις έχουν αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες να διατυπώνονται καθώς το χάος ήταν εμφανές στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Οι πιστοί ακόλουθοι του ποδοσφαίρου συνέρευσαν κατά χιλιάδες για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό στον οποίο η Αγγλία ήρθε αντιμέτωπη με την Ιταλία. Tα βίντεο αποτυπώνουν το σκηνικό πανικού που προκλήθηκε από το πλήθος το οποίο αψήφησε τους κανόνες της αστυνομίας.


Κλείσιμο

Οι οπαδοί πέρασαν ακόμη και τα οδοφράγματα ασφαλείας, αδιαφορώντας για τις αποστάσεις. Επιδόθηκαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ανεβαίνοντας πάνω σε κολόνες, ακόμη σε φανάρια.

To κεντρικό Λονδίνο, η περιοχή του Σόχο, μετατράπηκε σε εστία εκτόνωσης των οπαδών που πετούσαν γυάλινα μπουκάλια. 

Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που εισέβαλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

wembley1
wembley2


Οι σκηνές χάους πρωταγωνίστησαν ενώ στη Βρετανία έχουν ανέβει επικίνδυνα τα κρούσματα, με τις μολύνσεις, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες να είναι σταθερά πάνω από 30.000.

wembley3
wembley4


Η απότομη άνοδος των επιδημιολογικών δικτύων οφείλεται στην ινδική μετάλλαξη που αποτελεί πάνω από το 95% των νέων κρουσμάτων στη Βρετανία.

Οι ειδικοί έχουν εκφράσει, δε, την τρομακτική εκτίμηση ότι τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τα 100.000 την ημέρα μετά το αδιαχώρητο που επικράτησε στους αγώνες στο Γουέμπλεϊ.

Ειδήσεις σήμερα

Σε συναγερμό οι Αρχές για τα κορωνοπάρτι - Λουκέτα σε κέντρα της παραλιακής, αδιαχώρητο σε σπίτια νοτίων προαστίων - Βίντεο

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 7 χρονης Αναστασίας - Απαρηγόρητη η οικογένεια της Ερ. Πρεζεράκου

«Benedetta»: Ο Πολ Βερχόφεν περιμένει ότι το «αμαρτωλό» φιλμ του με λεσβίες καλόγριες θα προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ