Ρεκόρ ημερήσιων θανάτων στην Αλβανία: Παραμένουν για ακόμα δυο εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα

Ρεκόρ ημερήσιων θανάτων στην Αλβανία: Παραμένουν για ακόμα δυο εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα

Αριθμός άνευ προηγουμένου οι 21 θάνατοι απο επιπλοκές του κορωνοϊού σε 24ώρες-Στα 1.736 τα θύματα της πανδημίας στη χώρα

albania_covid
Τον υψηλότερο αριθμό θανάτων ασθενών με την COVID-19 αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορωνοϊού στην Αλβανία ανακοίνωσαν χθες Πέμπτη οι αρχές, που ανακοίνωσαν παράλληλα την απόφασή τους τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα να συνεχίσουν να εφαρμόζονται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, 21 ασθενείς υπέκυψαν τις προηγούμενες 24 ώρες, ενώ το ίδιο διάστημα επιβεβαιώθηκαν 986 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην Αλβανία έχει φθάσει ως εδώ τους 1.736 νεκρούς επί συνόλου 104.313 μολύνσεων.

Η Τεχνική Επιτροπή Ειδικών ανακοίνωσε την απόφασή της τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν την 11η Φεβρουαρίου να μείνουν αμετάβλητα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σε ισχύ παραμένουν μεταξύ άλλων η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 ως τις 06:00, μπαρ και εστιατόρια μπορούν να προσφέρουν προϊόντα μόνο σε πακέτο ή να τα παραδίδουν κατ’ οίκον, ενώ τα γυμνάσια σε 10 δήμους, συμπεριλαμβανομένου αυτού των Τιράνων, έχουν αναστείλει τις παραδόσεις μαθημάτων διά ζώσης και συνεχίζουν τη λειτουργία τους με τηλεκπαίδευση.


Ειδήσεις σήμερα 

Σύνοδος Κορυφής: Πριν το καλοκαίρι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στην ΕΕ - Θετική και η Μέρκελ 

Κορωνοϊός: Η βρετανική μετάλλαξη «πολιορκεί» Αττική και Θεσσαλονίκη - Όλα δείχνουν παράταση του lockdown 

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόδειξη εξωγήινης ζωής - «Αποτυπώματα» λιωμένου πάγου στον Άρη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ