Τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου

goals01

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη της υπομονής γιατί αυτή θα σε κρατήσει

Για να πετύχεις τον στόχο, το όνειρό σου ή να κάνεις μια αλλαγή στην προσωπική σου ζωή απαιτείται δέσμευση, εστίαση, σκληρή δουλειά, θάρρος και αποφασιστικότητα. Aυτά τα ξέρεις…
Όμως, υπάρχουν κάποια λάθη που γίνονται απ’ όλους, συνειδητά ή ασυνείδητα και που μόνο αν τα διορθώσεις θα δεις την αλλαγή!

1. Μην είσαι ανυπόμονη
Αυτό το λάθος μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην πίστη και το κίνητρό σου να πετύχεις. Αν περιμένεις γρήγορα αποτελέσματα και δεν έρθουν, αυτό που θα συμβεί είναι να χάσεις την ελπίδα και το κουράγιο σου. Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη της υπομονής γιατί αυτή θα σε κρατήσει ορεξάτο/η στο ταξίδι σου προς την επίτευξη του στόχου σου.

2. Μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία ή αποτυχία 
Μπορεί ο στόχος σου να είναι δύσκολος, αλλά δεν είναι αδύνατος γι’ αυτό αν αποτύχεις, πρέπει να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Αν δεις την αποτυχία σαν σημάδι παραίτησης, τότε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σου. Θυμήσου ότι οι περισσότεροι πλούσιοι ή «μεγάλοι» άνθρωποι απέτυχαν στην πρώτη τους προσπάθεια, αλλά επέμειναν και στο τέλος τα κατάφεραν.

3. Μην αφήνεις έξω από τα σχέδιά σου τον αστάθμητο παράγοντα
Είναι πολύ σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος για το αναπάντεχο ή το απροσδόκητο που προσωρινά, μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας. Αν έχεις προβλέψει τον αστάθμητο παράγοντα και έχεις καταστρώσει ένα εναλλακτικό σχέδιο από πριν, τότε γρήγορα θα επανέλθεις στη σωστή τροχιά.

4. Μην βαφτίζεις την καθημερινότητα – ρουτίνα 
Για να επιτύχεις ό, τι θέλεις στη ζωή σου απαιτείται από σένα να αλλάξεις, να λειτουργήσεις διαφορετικά, να αποκτήσεις νέες συνήθειες, σκέψεις και συμπεριφορά. Όλα αυτά δε γίνονται μέσα σε μια νύχτα. Έρχονται ως αποτέλεσμα επανάληψης ενεργειών σε καθημερινή βάση. Το να κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά θα σε φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σου. Να είσαι προετοιμασμένος γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα βαριέσαι απίστευτα αλλά οφείλεις να μην τα παρατήσεις. Οι αθλητές με καθημερινή προπόνηση πετυχαίνουν τις μεγάλες επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

διαβητικοι

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο μήνες μέχρι η απόφαση του ΕΟΠΥΥ να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ - Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί το Υπουργείο Υγείας να μεριμνήσει για την επιστροφή των καταβληθέντων ποσών που έχουν πληρώσει οι ασφαλισμένοι 

emvolio_flu

Έρευνα απέδειξε ότι οι χώρες που επιτρέπουν τον αντιγριπικό εμβολιασμό στα φαρμακεία έχουν μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τις χώρες που επιτρέπουν τον εμβολιασμό μόνο μέσω ιατρικών δομών