Τέσσερις νέες συλλήψεις για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Τέσσερις νέες συλλήψεις για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Μια ανάσα από τον εντοπισμό νέας γιάφκας η Αντιτρομοκρατική

Four new arrests for the "Pirines tis Fotias" (Cores of Fire) organization.
Μια ανάσα από τον εντοπισμό ενός νέου διαμερίσματος-γιάφκας φέρεται να βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική, μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που φέρονται να έχουν συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Οι τέσσερις συλληφθέντες ήταν καταζητούμενοι και φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στη νέα τρομοκρατία.

Η γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα σε τρεις περιοχές -Εξάρχεια, Παγκράτι και Ταύρο-, ενώ απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των επομένων ημερών θα γίνουν και νέες προσαγωγές. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί, είναι όπλα και εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις, αλλά και υλικό που ενδεχομένως να χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης σε νέες επιθέσεις.

Η επίθεση με βόμβα προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά και η έναρξη της δίκης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» τη Δευτέρα, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής που, υπό το φόβο ενός νέου χτυπήματος, εντατικοποίησε τις έρευνες. Πληροφορίες αναφέρουν πως νέα δεδομένα που προέκυψαν από την ανάλυση των στοιχείων της επίθεσης της 30ής Δεκεμβρίου στη Λουίζης Ριανκούρ, οδήγησαν στις σημερινές συλλήψεις.
Κλείσιμο

Παράλληλα, σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται και τα μέτρα της Αστυνομίας για το ενδεχόμενο ενός νέου χτυπήματος με στόχο δικαστικό, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Οι συλλήψεις που έγιναν σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκαν κάτω υπό την αφόρητη πίεση του χρόνου, καθώς τα μηνύματα των μελών της οργάνωσης στην τελευταία προκήρυξη ήταν σαφή και η ημέρα της δίκης πλησιάζει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης