Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου - «Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν και τελικά αρρώστησε εκείνος»

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου - «Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν και τελικά αρρώστησε εκείνος»

Άφησε πίσω του κι ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών - Τον αποχαιρέτησαν χθες κάτω από αυστηρά μέτρα

NEKROS-35AXRONOS-ARTHROU
Tον αγαπημένο τους Μουσταφά αποχαιρέτησαν χτες το απόγευμα οι δικοί του άνθρωποι σε κλίμα οδύνης και κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μόνο τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα συνόδευσαν τον άτυχο 35χρονο στην τελευταία του κατοικία στον Έβρο, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι πώς είναι δυνατόν χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα ο Μουσταφά να έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.



moustafa35xronos


Γειτονιά και φίλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του, ενώ δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε το 18 μηνών κοριτσάκι του.

Η σύζυγός του συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει στο protothema.gr

Κλείσιμο
MUSTAFA

ττττ





Την ίδια ώρα η πεθερά του 35χρονου άνδρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.

«Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας, έχοντας κορεσμό 95, και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό» δήλωσε η πεθερά του θύματος, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο γαμπρός της πέθανε.

«Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», πρόσθεσε η ίδια σήμερα το πρωί και τόνισε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της νοσούσε από κορωνοϊό.

Η γυναίκα εξέφρασε και τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς, όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. «Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.



Κορονοϊός: Σοκ από τον θάνατο 35χρονου – Συγκλονίζει ο παππούς του στον ΑΝΤ1








Σχολιάζοντας τον θάνατο του 35χρονου άνδρα από τη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό κ. Σωτήρης Τσιόδρας υπενθύμισε ότι, «καταγράφονται και θάνατοι σε νεαρούς συμπολίτες μας, χωρίς να έχουν άλλα προβλήματα υγείας» και εξήγησε πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με άλλα νοσήματα του κατωτέρου αναπνευστικού, όπως πνευμονίες από μικρόβια, βακτήρια όπως ο πνευμονόκοκκος και η γρίπη, όπου καταγράφονται παρόμοια σοβαρά τέτοια περιστατικά.


Πεθερά 35χρονου


Την Τρίτη, στενό συγγενικό πρόσωπο του άτυχου άνδρα είχε επισημάνει στο protothema.gr: «Το Σάββατο 11 Απριλίου ανέβασε υψηλό πυρετό και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος του έδωσε κάτι φάρμακα, τα οποία πήρε αλλά ο πυρετός δεν έπεφτε. Μετά από αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Του είχαν γίνει δυο τεστ για τον κορωνοϊό τα οποία απ’ όσο ξέρω βγήκαν αρνητικά. Μετά μπήκε στην Εντατική και μετά μάθαμε ότι πέθανε από κορωνοϊό. Πραγματικά, έχουμε συγκλονιστεί όλοι από το θάνατό του, ήταν μια χαρά, μιλούσαμε μαζί του, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η σύζυγός του, η οικογένειά του είναι όλοι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε και ο παππούς του 35χρονου, ο οποίος τόνισε ότι ο εγγονός του δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ. «Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. "Καλά είσαι;" "Έχω λίγο πυρετό και αυτός θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί", λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!».





Δείτε βίντεο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου - «Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν και τελικά αρρώστησε εκείνος»
Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου - «Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν...


Ειδήσεις σήμερα

Ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο του 35χρονου - Τέσσερις λόγοι που πεθαίνουν νέοι από κορωνοϊό

Πώς θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα - Σήμερα συνεδριάζει η task force των λοιμωξιολόγων

Έρευνα: Οι πολίτες πιστεύουν ότι στα Μέσα Μεταφοράς «κυκλοφορεί» περισσότερο ο κορωνοϊός










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης