Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Κορδελιό αφού προηγουμένως επιχείρησαν να ρίξουν τα ρολά ασφαλείας με φορτηγάκι

xryso_skai
Διάρρηξη με κινηματογραφικό τρόπο πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Κορδελιό αφού προηγουμένως επιχείρησαν να ρίξουν τα ρολά ασφαλείας με φορτηγάκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:30 πμ σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κορδελιού, στην Α. Παπανδρέου.

Ωστόσο, καθώς το κατάστημα είναι γωνιακό, οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε αυτό από το στενάκι, αφού προηγουμένως -όπως μετέδωσε ο Σκάι- μετακίνησαν τον κάδο σκουπιδιών. Στη συνέχεια προσπάθησαν να ανοίξουν δίοδο στα ρολά κάνοντας όπισθεν με το φορτηγάκι!

Οι σειρήνες χτυπούσαν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και των γύρω κατοικιών βγήκαν στα μπαλκόνια, οι κάμερες κατέγραφαν τις κινήσεις των διαρρηκτών αλλά εκείνοι συνέχιζαν απτόητοι να μαζεύουν ό,τι μπορούσαν από τα ράφια και τις προθήκες, ακριβά ρολόγια και κοσμήματα.

Οι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο μέσα από ένα μικρό άνοιγμα που κατάφεραν να δημιουργήσουν με το φορτηγάκι, ενώ συνεργοί τους προσπαθούσαν να κρατούν τη δίοδο ανοιχτή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν πέντε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης