Ελεύθερες η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Ελεύθερες η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Ελεύθερες, με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ, αφέθηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του 6ου Τακτικού Ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη.

Ελεύθερες η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Ελεύθερες, με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ, αφέθηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του 6ου Τακτικού Ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη, οι οποίες κατηγορούνται, στην υπόθεση της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η Μαρία Ψωμιάδη, σύζυγος και η Όλγα Ψωμιάδη, κόρη του επικεφαλής του Ομίλου "ΑΣΠΙΣ", λογοδότησαν για τις ίδιες κατηγορίες που βαρύνουν τον προσωρινά κρατούμενο στην υπόθεση επιχειρηματία, καθώς ήταν μέλη του ΔΣ της ΚΑΠΙΤΑΛ.

Σε βάρος των δύο γυναικών, ο ανακριτής εξέδωσε λίγο πριν τις γιορτές διάταξη απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ με απόφαση του Πρωτοδικείου παραμένει σε ισχύ διάταξη που απαγορεύει κάθε μεταβολή περιουσιακής κατάστασης της οικογένειας Ψωμιάδη, μέχρι του ποσού των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Παύλου Ψωμιάδη και των δύο γυναικών αφορούν εταιρικά ομολογιακά δάνεια που εξέδωσε η ΚΑΠΙΤΑΛ, από το 2003 έως το 2006, υποσχόμενη υψηλότατες αποδόσεις, που όπως καταγγέλουν οι επενδυτές δεν έλαβαν με αποτέλεσμα με την κατάρευση του Ομίλου να χάσουν τα χρήματα τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης