Κορωνοϊός - Πάσχα 2020: Η Ένωση Αθέων καλεί σε «φανερό τηλε-δείπνο»

Κορωνοϊός - Πάσχα 2020: Η Ένωση Αθέων καλεί σε «φανερό τηλε-δείπνο»

Κάθε χρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή η Ενωση Αθέων διχάζει καθώς προσκαλεί τα μέλη της ανά την Ελλάδα σε συνεστιάσεις κρεατοφαγίας

δειπνος
«Φανερό Τηλε-Δείπνο» για την «ανάσταση της φύσης» διοργανώνει απόψε η Ενωση Αθέων προσαρμοζόμενη στα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, που απαγορεύουν τις συναθροίσεις. Κάθε χρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή η Ενωση Αθέων διχάζει καθώς προσκαλεί τα μέλη της ανά την Ελλάδα σε συνεστιάσεις κρεατοφαγίας.

Φέτος, ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα. Όπως αναφέρει η ένωση, «είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και κανονικά η Ένωση Αθέων θα σας προσκαλούσαμε στον Φανερό Δείπνο μας. Ο SARS COV-2 όμως, όπως όλα τα προϊόντα της εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής, θέλει να επιζήσει και να αναπαραχθεί κι έτσι έφερε τον κόσμο ανάποδα φέτος. Παράλληλα απέδειξε ότι οι διάφορες θεότητες, ως φανταστικές οντότητες, είναι ανίσχυρες μπροστά στους φυσικούς νόμους».
ΦΑΝΕΡΟΣ_ΔΕΙΠΝΟΣ_2019

Για το λόγο αυτό και «σαν καλοί μαθητές και μαθήτριες των Δαρβίνου και Dawkins που είμαστε, προσαρμοστήκαμε. Σας προσκαλούμε λοιπόν στον Φανερό Τηλε-Δείπνο μας, μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, για να χαιρετηθούμε, να γνωριστούμε, και να μιλήσουμε για την Ένωση και τις δραστηριότητές της. Και για να γιορτάσουμε την ανάσταση της φύσης και τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης την Παρασκευή 17-04-2020 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ».

Πέρυσι, ο «φανερός δείπνος» της Ενωσης Αθέων στην Αθήνα είχε πραγματοποιηθεί σε ψητομαγειρείο με το κάλεσμα προς τα μέλη της να είναι τελείως διαφορετικό: «Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική! Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα: Δείτε ποια μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και τι ώρες - Τι γίνεται με τα σούπερ μάρκετ

Το «σιωπηλό», λόγω κορωνοϊού, Πάσχα των Ορθόδοξων Χριστιανών της Ιορδανίας

Θεραπεία κορωνοϊού: Σοβαρές ελπίδες από το αντιϊκό φάρμακο «Remdesivir»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης