Ο Πέτρος Τατσόπουλος «τρολάρει» την Άντζυ Σαμίου για τις λαϊκές αγορές

Ο Πέτρος Τατσόπουλος «τρολάρει» την Άντζυ Σαμίου για τις λαϊκές αγορές

Σε ανάρτησή της ανέφερε ότι «τις λαϊκές αγορές τις είχαν βάλει από παλιά στο μάτι, επί Σαμαρά. Τώρα βρήκαν ευκαιρία να τις κλείσουν και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ!»

synthesh
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας και φαν του Αλέξη Τσίπρα, Άντζυς Σαμίου, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Η Άντζυ Σαμίου συνηθίζει να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα μέσω Twitter. Σε ανάρτησή της ανέφερε ότι «τις λαϊκές αγορές τις είχαν βάλει από παλιά στο μάτι, επί Σαμαρά. Τώρα βρήκαν ευκαιρία να τις κλείσουν και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ!».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση γράφοντας με καυστικό τρόπο ότι «στόχος τους ήταν η λαϊκή αγορά στην Καλλιδρομίου, απ’ όπου τροφοδοτούνται τα Εξάρχεια»:

Δείτε την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

«Άντζυ μου, η αλήθεια είναι πως δεν έβαλαν στο μάτι όλες τις λαϊκές αγορές. Μονάχα αυτήν της Καλλιδρομίου, από όπου τροφοδοτούνται οι αντιεξουσιαστές, χρόνια τώρα. Στην πορεία στράβωσε το σχέδιο. Πήραν σβάρνα και τις υπόλοιπες αγορές, τα άλλα έθνη, τον πλανήτη, παρά τρίχα και το ηλιακό σύστημα. Μονάχα τα Εξάρχεια δεν έπαθαν τίποτε· ο αρχικός τους στόχος. Χο χο χο. Τόσο γκαντέμηδες».



Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στα Χανιά: Δάσκαλος αγγλικών ασελγούσε σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου

Στις φλόγες δυο αυτοκίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

«Επιχείρηση Πάσχα»: Μπλόκα και πρόστιμα σε δρόμους, εκκλησίες, πιλοτές και... Facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης