Μέτρα για τον κορωνοϊό: Νεαρός οδηγός προκάλεσε επεισόδιο μετά το πρόστιμο

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Νεαρός οδηγός προκάλεσε επεισόδιο μετά το πρόστιμο

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Ο 23χρονος δεν εμφανίστηκε την Δευτέρα στο Αυτόφωρο, όμως ο δικηγόρος του προσκόμισε βεβαίωση για τη νοσηλεία του

elegxoi_main
Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο νεαρός οδηγός από χωριό της Ημαθίας που συνελήφθη όταν προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών οι οποίοι τον σταμάτησαν στα διόδια των Μαλγάρων επειδή στο αυτοκίνητό του επέβαιναν τρία άτομα αντί δυο που προβλέπουν τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Έτσι, δεν εμφανίστηκε την Δευτέρα στο Αυτόφωρο, στο οποίο παραπέμφθηκε με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για αντίσταση και απείθεια. Εμφανίστηκε, όμως, ο δικηγόρος του ο οποίος προσκόμισε βεβαίωση για τη νοσηλεία του 23χρονου με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τον Οκτώβριο του 2021.

Δεν έφτανε που ο 23χρονος έκανε... καραμπινάτη παράβαση το περασμένο Σάββατο, αλλά διαμαρτυρήθηκε και με ιδιαίτερα έντονο τρόπο όταν του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός του τόπου κατοικίας του και 150 για περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Πρόστιμα ύψους 150 ευρώ επιβλήθηκαν και στους δύο φίλους του που επέβαιναν στο όχημα, για άσκοπη μετακίνηση.



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοψία του protothema.gr σε αποθήκη του ΣΔΟΕ με 8 τόνους κατασχεμένα αντισηπτικα - Δείτε βίντεο

Τούρκοι επιβάτες του «Ελ. Βενιζέλος» το «έσκασαν» από ξενοδοχείο καραντίνα

Χανιά: Αντιδήμαρχος αψήφησε τα μέτρα και πήγε για ψάρεμα με σκάφος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης