Ρόδος: Παρέλαβαν δέμα με παπούτσια που έκρυβαν ηρωίνη

Ρόδος: Παρέλαβαν δέμα με παπούτσια που έκρυβαν ηρωίνη

Μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 109 γραμμαρίων ήταν κρυμμένη σε δέμα με αθλητικά παπούτσια που ζήτησε και παρέλαβε ένα ζευγάρι στη Ρόδο πριν συλληφθεί

Hrwini-Rodos
Αθέατοι παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τα γραφεία μιας εταιρείας ταχυμεταφορών στη Ρόδο, όπου είχαν εντοπίσει ένα ύποπτο δέμα και περίμεναν να δουν ποιος θα πήγαινε να το παραλάβει. Το απόγευμα της Πέμπτης, εμφανίστηκε ένα ζευγάρι και το ζήτησε.

Ο 57χρονος Έλληνας περίμενε έξω από την εταιρεία, ενώ η 42χρονη αλλοδαπή σύντροφός του μπήκε μέσα και παρέλαβε το δέμα. Αμέσως, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και άνοιξαν το πακέτο, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Σε ένα από αυτά, όμως, ήταν κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 109 γραμμαρίων κι έτσι το ζευγάρι συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία των δραστών όπου βρέθηκαν δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας και κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιθέσεις σε ανήλικες είχε κάνει ο επιδειξίας που κυκλοφορούσε με άδεια για σωματική άσκηση


Διακινητές ναρκωτικών εμβόλισαν περιπολικό στη Ρόδο

24ωροι οι έλεγχοι για το Πάσχα: Μπλόκα παντού και επιτήρηση από drones
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης