Κορωνοϊός: Το μήνυμα των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης για τη μάχη ενάντια στην πανδημία

Κορωνοϊός: Το μήνυμα των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης για τη μάχη ενάντια στην πανδημία

Οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ δίνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα και υπογραμμίζουν ότι η πλειονότητα του κόσμου πειθαρχεί στα μέτρα

5066495
Μήνυμα στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να σεβαστούν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, στέλνουν μέσα από το protothema.gr οι μάχιμοι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο και εκτός από την πάταξη της εγκληματικότητας ασχολούνται και με τους ελέγχους, δίνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα και υπογραμμίζουν ότι η πλειονότητα του κόσμου αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και πειθαρχεί στα μέτρα.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα στην Ευρώπη σε ο,τι αφορά στη διαχείριση της δύσκολης αυτής κατάστασης, ενώ υπενθυμίζουν ότι η Αστυνομία βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών και εύχονται στον δύσκολο αυτό αγώνα να νικήσουμε ενωμένοι.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ


Ειδήσεις σήμερα:


Ενισχύονται επιχειρήσεις μέσα από το πρόγραμμα στήριξης της «Αποστολής»

Κορωνοϊός: Live οι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά: Ας μην προκαλούμε την τύχη μας, αν πάτε στα χωριά θα κολλήσετε κι' άλλους

Κορωνοϊός: Μέτρα προφύλαξης, ύποπτα συμπτώματα και η σημασία του εμβολιασμού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης