Απαγόρευση κυκλοφορίας: 19 Αλβανοί επιχείρησαν να επαναπατριστούν μόνοι τους με το ΚΤΕΛ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 19 Αλβανοί επιχείρησαν να επαναπατριστούν μόνοι τους με το ΚΤΕΛ

19 Αλβανοί υπήκοους επιβιβάστηκαν από την Αθήνα σε λεωφορείο, ωστόσο στα διόδια του Ρίου αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο - Δεν είχαν έγγραφα μετακίνησης και τους επιβλήθηκε το καθιερωμένο πρόστιμο

alvanoi_rio
Ηθελαν να επαναπατριστούν στην Αλβανία και προσπάθησαν να το κάνουν μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Ο λόγος για 19 Αλβανούς υπήκοους που επιβιβάστηκαν από την Αθήνα σε λεωφορείο, ωστόσο στα διόδια του Ρίου αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν πως εκτός των άλλων δεν διέθεταν καν έγγραφα μετακίνησης.

Σύμωνα με το thebest.gr, οι 19 υπήκοοι Αλβανίας εντοπίστηκαν να κινούνται μαζικά με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Στην πλειονότητά τους είναι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο στην χώρα μας, οι οποίοι έμειναν άνεργοι λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

19 Αλβανοί θέλησαν να επαναπατριστούν... μόνοι τους


Το λεωφορείο οδηγήθηκε μέχρι τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, όπου αστυνομικοί τους ζήτησαν εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός τους ήταν να μεταβούν στην χώρα τους, ενώ κανείς δεν διέθετε άδεια μετακίνησης. Για τον λόγο αυτό τους επιδόθηκε κλήση και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

Κλείσιμο

Απορία προκαλεί το γεγονός οτί οι 19 Αλβανοί υπήκοοι ήθελαν να μεταβούν στην χώρα τους, τη στιγμή που τα σύνορα είναι κλειστά. Οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα μπορούσαν κάλλιστα να νοσούν από κορωνοϊό και να μεταφέρουν την νόσο σε άλλες περιοχές. Για τον λόγο αυτό ακολουθήθηκε το πρωτόκολο, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και το πιθανότερο σενάριο θέλει επαναπροώθησή τους, στην Αθήνα και παραμονή σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Αίγιο: Κυκλοφορούσαν έχοντας στείλει SMS αλλά μετέφεραν... ηρωίνη

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Κορωνοϊός: Την έβγαλαν από τη θάλασσα και της έκοψαν πρόστιμο για «αναίτια κυκλοφορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης