Μύκονος: Εισβολή κουκουλοφόρων ληστών σε σπίτι επιχειρηματία

Μύκονος: Εισβολή κουκουλοφόρων ληστών σε σπίτι επιχειρηματία

Η ληστεία έγινε στα μέσα Μαρτίου και η αστυνομία αναζητά τους δράστες ανάμεσα σε συμμορίες αλλοδαπών 

mykonos_listeia
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου με τη γυναίκα του και το παιδί του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία της Μερχιάς και αφού ξύπνησαν τον 55χρονο και τον έδειραν, του άρπαξαν δύο πανάκριβα ρολόγια και μετρητά. Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στα μέσα Μαρτίου. Οι τρεις κουκουλοφόροι που πιθανότατα είχαν στήσει καρτερι και παρακολουθούσαν την πολυτελή κατοικία αποφάσισαν να χτυπήσουν άγριο ξημέρωμα.

Λίγο μετά τις δύο, παραβίασαν την είσοδο και γλιστρησαν μέσα. Ο επιχειρηματίας, η σύζυγος και το ανηλικο παιδι τους κοιμοντουσαν όταν οι μασκοφοροι μπηκαν στο υπνοδωμάτιο τους και αφου τον ξυπνησαν, του επιτέθηκαν,τον χτύπησαν και του ζήτησαν να τους πει που έκρυβε τα μετρητά. Ένα άγριο και βάρβαρο σκηνικο που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και του ανήλικου παιδιού του. Οι δράστες αφού άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ σε μετρητά και δύο πανάκριβα ρολόγια βγήκαν έξω και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Οι αστυνομικοί του Τμηματος Μυκόνου, πήραν καταθέσεις απο τα θύματα και αυτο που εκτιμάται είναι πως πίσω απο το χτύπημα στην πολυτελή κατοικια της Μερχιάς κρύβονται συμμορίες αλλοδαπων ληστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης