Κορωνοϊός: Παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και έκαναν έξι διαρρήξεις στη Λακωνία!

Κορωνοϊός: Παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και έκαναν έξι διαρρήξεις στη Λακωνία!

Εκτός από την ποινική διαδικασία, στους τέσσερις δράστες επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα για την παραβίαση του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας!

peripoliko
Όλες τις διατάξεις για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορωνοϊού παραβίασαν τέσσερις Έλληνες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, για να εφοδιαστούν με είδη διατροφής και... αλκοόλ εισβάλλοντας σε καταστήματα και σπίτια στην Σκάλα Λακωνίας και σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα!

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευρώτα, εξακριβώθηκε ότι μέσα σε ένα 24ωρο, από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας ως την Τρίτη και παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας η τετραμελής σπείρα διέπραξε τέσσερις διαρρήξεις σε καταστήματα που ήταν κλειστά λόγω των μέτρων. Τα μέλη της άρπαξαν από αυτά μετρητά ύψους 3.350 ευρώ, φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και τρόφιμα, ενώ αποπειράθηκε να τρυπώσει και σε δυο σπίτια.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας και με επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς μαζί με την Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθησαν στην Σκάλα δύο από αυτούς ηλικίας 21 και 39 χρόνων που ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης μες κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ αναζητούνται ένας 24χρονος και ο ανήλικος.

Εκτός από την ποινική διαδικασία, στους τέσσερις δράστες επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα για την παραβίαση του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας! Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Πρέβεζα: Η «Αiza» βρήκε τις κρυψώνες με την κοκαΐνη

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Θόλωσαν» από την κλεισούρα και το έριξαν στους... πυροβολισμούς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης