Αγρίνιο: Έφηβος πυροβόλησε σκύλο με κυνηγετικό όπλο

Αγρίνιο: Έφηβος πυροβόλησε σκύλο με κυνηγετικό όπλο

Κάτοικος του Αγρινίου έγινε μάρτυρας της ανατριχιαστικής σκηνής και κατήγγειλε στην Αστυνομία τον 16χρονο, ενώ μετέφερε και σε κτηνίατρο το άτυχο ζώο

agrinio-skilos
Σε μια περίοδο που όλοι αναζητούν τρόπους να περάσουν τις ώρες που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ένας ανήλικος σε ένα χωριό του Αγρινίου βρήκε τον... χειρότερο, βάζοντας στο σημάδι με το όπλο του έναν ανυπεράσπιστο σκύλο!

Με πρωτοφανή απανθρωπιά, ο 16χρονος πυροβόλησε το άτυχο ζώο με κυνηγετικό όπλο και το τραυμάτισε σοβαρά, το μεσημέρι της Τρίτης! Ωστόσο, ένας 57χρονος κάτοικος της περιοχής είδε την ανατριχιαστική σκηνή και κατήγγειλε στην Αστυνομία τον νεαρό «πιστολέρο», ενώ παράλληλα μετέφερε σε κτηνίατρο το πληγωμένο τετράποδο.

Το ίδιο βράδυ, ο ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας ζώων συντροφιάς που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτο δικών Αγρινίου.

Διαβάστε ακόμη:

Χανιά: Αλλοδαπός φέρεται να βίασε άστεγη γυναίκα

Διάρρηξη με λεία-μαμούθ σε ιατρείο στην Πρέβεζα: Άρπαξαν πάνω από 200.000 ευρώ!

Κορωνοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εντατικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης