Κορωνοϊός: Με νερό, τρόφιμα και... πιστωτικές οι χιονοδρόμοι σε Παρνασσό και Βόρα- Καϊμακτσαλάν

Κορωνοϊός: Με νερό, τρόφιμα και... πιστωτικές οι χιονοδρόμοι σε Παρνασσό και Βόρα- Καϊμακτσαλάν

Χωρίς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα χιονοδρομικά κέντρα - Η ΕΤΑΔ διαβεβαιώνει ότι «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, υγιεινής και προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ»

4994142
Ανοικτά, επί του παρόντος, αλλά χωρίς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα είναι τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού και Βόρα- Καϊμακτσαλάν, όπως διευκρινίζει η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαβεβαιώνει ότι για την ασφάλεια και προστασία των επισκεπτών και χιονοδρόμων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (ΧΚΠ) και Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτασαλάν, των οποίων είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία, «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, υγιεινής και προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.»

Επισημαίνεται, πως βάσει των τελευταίων οδηγιών του ΕΟΔΥ, θα κλείσουν όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και για το λόγο «αυτό παρακαλούνται οι φίλοι χιονοδρόμοι να έχουν τα δικά τους τρόφιμα και νερό.

Ωστόσο, τα σαλέ θα λειτουργούν ως καταφύγια, εφόσον το επιθυμούν οι χιονοδρόμοι. Επίσης, παρακαλούμε θερμά να γίνεται στο μέγιστο δυνατό χρήση πιστωτικών καρτών και όχι μετρητών για τη μεγαλύτερη προστασία όλων», επισημαίνεται σχετικά.

Η ΕΤΑΔ επισημαίνει ότι λαμβάνει σχολαστικά μέτρα προφύλαξης σε καθημερινή βάση, όσον αφορά στην προσωπική υγιεινή των εργαζομένων, με έμφαση σε όσους εκ της θέσεως τους έρχονται σε επαφή με περισσότερο κόσμο (ταμεία, πληροφορίες, έλεγχος κ.ά.).

Έχει γίνει ήδη απολύμανση από πιστοποιημένα συνεργεία καθαρισμού στους κοινόχρηστους χώρους (σαλέ, τουαλέτες, εκδοτήρια εισιτηρίων, τηλεκαμπίνες, πόμολα, κουπαστές κ.λπ.), η οποία θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα.

«Παράλληλα, σε κάθε νέα οδηγία από τους υπεύθυνους κρατικούς φορείς, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστεί η πληρέστερη εφαρμογή των προληπτικών αυτών κανόνων που διασφαλίζει τη δημόσια υγεία.

Στο πλαίσιο των συνεχών υποδείξεων του ΕΟΔΥ, παρακαλούνται οι επισκέπτες και οι φίλοι χιονοδρόμοι να ενημερώνονται συνεχώς από τα Sites των Χιονοδρομικών γιατί ενδέχεται να τροποποιηθεί η λειτουργία τoυς».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 190 τα κρούσματα - Πέντε νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Κορωνοϊός: «Η Ευρώπη βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της πανδημίας» λέει ο ΠΟΥ

Κορωνοϊός: Κλείνουν καφετέριες, μπαρ, ταβέρνες, εμπορικά κέντρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης