Κορωνοϊός: Άδειασαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 

Κορωνοϊός: Άδειασαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 

Ο κορωνοϊός άδειασε τους κεντρικότερους σταθμούς του Μετρό σε Σύνταγμα και Ομόνοια 

koronoios_mmm
Ο περιορισμός των μετακινήσεων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς φαίνεται πως είναι ένα από τα μέτρα που λαμβάνουν οι πολίτες για να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό. Αυτό φαίνεται και στην κίνηση η οποία έχει μειωθεί τις τελευταίες ημέρες σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικό. Παρασκευή μεσημέρι και όπως αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά καρέ ο σταθμός της Κηφισίας για τον προαστιακό είναι σχεδόν άδειος από κόσμο ενώ πριν λίγες ημέρες γινόταν το αδιαχώρητο. Οι μετακινήσεις είναι σαφώς μειωμένες κυρίως τις ώρες που δεν θεωρούνται ώρες αιχμής. 

mmm1
«Η κίνηση ηλικιωμένων και όχι μόνο που δεν χρησιμοποιούσαν τα Μέσα για απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις έχει μειωθεί κατά πολύ.  Σε αυτό έχει συμβάλλει το γεγονός ότι έκλεισαν τα σχολεία και πολλοί εργαζόμενοι κάθονται στο σπίτι με τα παιδιά τους για να προστατευτούν από τον κορονοϊό ενώ κάποιοι έχουν μεταφέρει την εργασία στο σπίτι» λένε στο protothema.gr άνθρωποι οι οποίοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αναγκαστικά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

mmm2
Κλείσιμο
Στους κεντρικότερους σταθμούς του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή στο Σύνταγμα και την Ομόνοια, η εικόνα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Σαφώς λιγότερος κόσμος και ενίοτε  φορώντας μάσκες προστασίας. Οι εργαζόμενοι στους δύο σταθμούς, είπαν στο protothema.gr πως η κίνηση των επιβατών είναι πολύ περιορισμένη, κάνοντας λόγο για πτώση της κίνησης με βάση πάντα τα όσα εκείνοι βλέπουν.

mmm4
«Στο εκδοτήριο των εισιτηρίων καθημερινά θα είχε ουρά, τώρα βλέπεις ελάχιστους» εξήγησε εργαζόμενος στον σταθμό της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πού μπορώ να κάνω το τεστ

Κορωνοϊός: Τι κάνω αν πιστεύω πως έχω προσβληθεί

Κορωνοϊός - Συμπτώματα: Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε - Βασικές οδηγίες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης