Καιρός: Διαβάστε την πρόγνωση για την Τετάρτη - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο

Καιρός: Διαβάστε την πρόγνωση για την Τετάρτη - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο

Καιρός: Καταιγίδες στην Αθήνα - Πέφτει η θερμοκρασία - Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο -  Βροχές θα πλήξουν τα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο

vroxes_ektakto
Ο καιρός αλλάζει ραγδαία από το απόγευμα της Τρίτης, την  ώρα που βρίσκεται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού μέχρι και την Πέμπτη.

Για αύριο Τετάρτη, η πρόγνωση του καιρού έχει ως εξής: 

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Παράλληλα, τοπικές βροχές αναμένονται στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία. Έως το πρωί τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο των ηπειρωτικών και τη Δυτική Κρήτη. Από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, τα οποία έως το βράδυ όμως θα περιοριστούν στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα κατά τόπους ενδέχεται να είναι ισχυρά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 16, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 8 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 13, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 18, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 17 και στην Κρήτη από 12 έως 21 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν κατά 2 μποφόρ.

Κλείσιμο
Στην Αττική αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες από το πρωί έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν με εξαίρεση τα δυτικά του νομού όπου θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
kairos_me_vroxes_tetartis
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Για σήμερα Τρίτη

Από αργά το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και τη νύχτα στη δυτική Στερεά, το νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο.


Για την Τετάρτη

α) Στη δυτική Ελλάδα τις πρωινές ώρες.

β) Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες. Σταδιακή εξασθένηση από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά.

γ) Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από αργά το απόγευμα και στα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες.


Για την Πέμπτη 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν σήμερα Τρίτη στα πελάγη.

Η πρόγνωση αναλυτικά

Την Τετάρτη  στο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν. Από το μεσημέρι της Τετάρτης βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, τα οποία έως το βράδυ όμως θα περιοριστούν στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Την Πέμπτη, βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία των βροχοπτώσεων έως και το βράδυ της Τετάρτης.
Meteo.gr: Τρίτη 3/3 - Τετάρτη 4/3. Εκτίμηση του ολικού υετού.



Σήμερα Τρίτη οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, προς το βράδυ όμως στο Αιγαίο θα ενισχυθούν και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς Τετάρτη οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν έως το βράδυ της Τετάρτης 04/03 οπότε δεν θα ξεπερνούν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται η εκτίμηση του προγνωστικού μοντέλου BOLAM του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr για τις περιοχές όπου ο άνεμος θα ξεπεράσει τα 7 μποφόρ την Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο αναμένεται υψηλός κυματισμός από το βράδυ της Τρίτης 03/03 έως το απόγευμα της Τετάρτης 04/03. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση την Τετάρτη 04/03.


anemoi_xartis
Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό αυτή την  εβδομάδα;  Κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τη μεγαλύτερη επιδείνωση να καταγράφεται την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, για σήμερα Τρίτη προβλέπονται: 

-Τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις επόμενες ημέρες κυρίως στα δυτικά τα βόρεια το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα

-Οι άνεμοι θα πνέουν με μέγιστη ένταση τα 7 με 8 και την Τετάρτη και τα 8 με 9 μπ στο Αιγαίο

-Πτώση της θερμοκρασίας, όχι όμως ιδιαίτερα σημαντική λόγω των νοτιάδων


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 03-03-2020
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και βαθμιαία θα εκδηλωθούν καταιγίδες και στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά από το βράδυ και από τα βόρεια θα ενταθούν και θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά. Χιόνια θα πέσουν αργά τη νύχτα στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα.
Ανεμοι: Νότιοι 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα.
Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Aνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά σχεδόν αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν.
Aνεμοι: Νότιοι 3 με 4 και από το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
vroxes_aurio_wx

vroxes_gia_aurio_me_temperatures_wx

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, τα βόρεια, βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 8 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7, στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Αργά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
kairos_gia_tetarti_wx
Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται από το μεσημέρι έως το βράδυ της σήμερα.
xartis-kairos1


Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου έως το μεσημέρι της Τετάρτης.

xartis-kairos2


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ ενώ την Τετάρτη θα υπάρξει και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα από το meteo.gr

Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις κατά τόπους θα υπάρχουν σε όλη τη χώρα που από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και έως το βράδυ στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα πυκνώσουν. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι στα βορειοδυτικά οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στο σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής χώρας και στο Ιόνιο, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα στα δυτικά και στο Ιόνιο. Ιδιαίτερα για τη Θράκη αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου νεφώσεις και τοπικές βροχές οι οποίες από το απόγευμα θα ενισχυθούν. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 20, στη κεντρικά ηπειρωτικά από 7 έως 20, στα νότια ηπειρωτικά από 9 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 19 και στην Κρήτη από 11 έως 21.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και από το απόγευμα θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς ίσιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και από το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της εβδομάδας:

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, τα βόρεια, βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 8 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7, στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Αργά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 05-03-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια, στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, όπου πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-03-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα με βαθμιαία βελτίωση. Στα δυτικά από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07-03-2020

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 08-03-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και πρόσκαιρα στα βόρεια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία και από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης