Μεταναστευτικό, βίντεο: Προειδοποιητικά πυρά των ελληνικών δυνάμεων στις Καστανιές

Μεταναστευτικό, βίντεο: Προειδοποιητικά πυρά των ελληνικών δυνάμεων στις Καστανιές

Βίντεο που κυκλοφόρησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τις Ειδικές Δυνάμεις να κάνουν χρήση προειδοποιητικών πυρών ώστε να απωθηθούν ομάδες προσφύγων και μεταναστών

pyra
Η κατάσταση στις Καστανιές του Έβρου μυρίζει μπαρούτι τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή την προκλητική στάση του Ερντογάν, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και να «στείλει» χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες προς την Ελλάδα.

Σύημφωνα με τα στοιχεία, μέχρι το πρωί της Κυριακής, πάνω από 13.000 βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα και περιμένουν να περάσουν στη χώρα μας, ωστόσο οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ. αντιστέκονται σθεναρά, χωρίς διάθεση να υποχωρήσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, βίντεο που κυκλοφόρησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τις Ειδικές Δυνάμεις να κάνουν χρήση προειδοποιητικών πυρών ώστε να απωθηθούν ομάδες προσφύγων και μεταναστών που προσπάθησαν να εισβάλλουν στον ελλαδικό χώρο.

Η γνησιότητα των βίντεο που ακολουθούν δεν έχουν πιστοποιηθεί, ωστόσο είναι ενδεικτικά των διαθέσεων της ελληνικής πλευράς...



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης