Κορωνοϊός: Σε οικειοθελή απομόνωση στο Βενιζέλειο Ηρακλείου τέσσερα ύποπτα κρούσματα

Κορωνοϊός: Σε οικειοθελή απομόνωση στο Βενιζέλειο Ηρακλείου τέσσερα ύποπτα κρούσματα

Οι τέσσερις Ηρακλειώτες επέστρεψαν από το Μιλάνο και οι γιατροί τους έχουν ήδη πάρει επίχρισμα για μοριακό έλεγχο, προκειμένου να σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ για εξέταση

Ηράκλειο: «Ύποπτη» εισβολή με συνθήματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης τέσσερις Ηρακλειώτες οι οποίοι επέστρεψαν από το Μιλάνο, ενώ οι γιατροί τους έχουν ήδη πάρει επίχρισμα για μοριακό έλεγχο, προκειμένου να σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ για εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τρεις άνδρες και μία γυναίκα τηλεφώνησαν στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ο οποίος και τους έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

Με δικά τους μέτρα προφύλαξης (μάσκες και γάντια) μετέβησαν το πρωί του Σαββάτου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου τους περίμενε μία ομάδα γιατρών και τους μετέφερε σε ειδικό απομονωμένο θάλαμο.

Και οι τέσσερις θα παραμείνουν στο νοσοκομείο έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Παστερ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.

Οι Ηρακλειώτες πλήρως συνειδητοποιημένοι, έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατέψουν τόσο τους ίδιους όσο και τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Ενημέρωσαν τηλεφωνικά τον ΕΟΔΥ και οι υπεύθυνοι εκεί τους έδωσαν τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

Κλείσιμο
Πηγή: Cretapost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης