Η Ασφάλεια της Βουλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η Ασφάλεια της Βουλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η νέα διοίκηση της Ασφάλειας της Βουλής έχει πραγματοποιήσει, κατά γενική ομολογία οσυσιαστικές αλλαγές που συνίστανται στην ορθολογιστική διαχείριση του προσωπικού αλλά και στην ανανέωση και εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής ασφαλείας

artyhrou-koph-pitas
Η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων, την περασμένη Τετάρτη έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα «Κων. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» του Μεγάρου της Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, των αντιπροέδρων της Βουλής,, Γενικών Διευθυντών, Διευθυντών και υπαλλήλων Υπηρεσιών της Βουλής, Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο κέντρο «Αρχοντικό», στο Περιστέρι, σε μια γιορταστική εκδήλωση που κυριάρχησε η μαζικότητα συμμετοχής, και ο αυθορμητισμός. Οι χαιρετισμοί εκ μέρους της διοίκησης της Υπηρεσίας εύχονταν στα μέλη της Υπηρεσίας μια δημιουργική νέα χρονιά, και το όλο κλίμα επιβεβαίωνε την άρρηκτη σχέση μεταξύ της ακεραιότητας της τωρινής διοίκησης και της επιτυχίας μιας Υπηρεσίας.

Η νέα διοίκηση της Ασφάλειας της Βουλής έχει πραγματοποιήσει, κατά γενική ομολογία οσυσιαστικές αλλαγές που συνίστανται στην ορθολογιστική διαχείριση του προσωπικού αλλά και στην ανανέωση και εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής ασφαλείας, με άμεσο αποτέλεσμα την αναβάθμιση του παραγόμενου έργου τους. Χωρίς στερεότυπα και ιδεοληψίες η κύρια αποστολή της Υπηρεσίας αυτήςτης Βουλής, είναι η διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κοινοβουλίου, καθώς τυχόν έκνομες ενέργειες σε βάρος του, θα στρέφονται ενάντια σε ό,τι συμβολίζει τη Δημοκρατία μας, το δημοκρατικό πολιτικό μας σύστημα και το κράτος δικαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης