Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του μεγάλου ηθοποιού - Δείτε φωτογραφίες

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του μεγάλου ηθοποιού - Δείτε φωτογραφίες

Κόσμος που αγάπησε τον δημοφιλή ηθοποιό έχει συγκεντρωθεί έξω από την Ιερά Μητρόπολη στο Σύνταγμα για να τον αποχαιρετήσει-  Αρκετοί είναι αυτοί που ήρθαν ακόμη και από την επαρχία για να αποχαιρετήσουν τον αξέχαστο ηθοποιό

NEA-ARTHROU-BOUTSAS
Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή χθες τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών. Η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:30 το πρωί και μέχρι τις 19:30 το απόγευμα, στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο κόσμος που τον αγάπησε και λάτρεψε τους ρόλους του μέσα από την μικρή οθόνη, τον κινηματογράφο και το θέατρο έχει την ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής και από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έχει συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι της Ιερά Μητρόπολης «Άγιος Ελευθέριος» στο Σύνταγμα. Με ένα λουλούδι στο χέρι οι περισσότεροι περιμένουν να προσκυνήσουν τη σορό του Κώστα Βουτσά, ενώ ακρετοί είναι αυτοί που ήρθαν ακόμη και από την επαρχία για να αποχαιρετήσουν τον αξέχαστο ηθοποιό.
DSC_7600-01
DSC_8160-01


Η οικογένειά του ζήτησε «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων γιατί αγαπούσε την προσφορά είτε στη Μέριμνα-Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο.

IMG_3921_2
IMG_3923_2
Η Αλίκη Κατσαβού κατά την άφιξή της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών
Κλείσιμο


IMG_1447
Οι κόρες του Κώστα Βουτσά, Νικολέτα και Θεοδώρα

IMG_3948
Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα


Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Ά Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προφορά του στην Τέχνη και τον πολιτισμό αποφάσισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
DSC_8198-01
DSC_8203-01
DSC_8218-01

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει (στις 11:00) η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι. Κατόπιν, με πομπή η σορός θα μεταφερθεί από τη Μητρόπολη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η αδελφή του Κώστα Βουτσά


IMG_3899
Ο Χάρης Σιανίδης


DSC_8225-01
Βουτσάς δηλώσεις κόσμου έξω από τη Μητρόπολη



«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον δικό μας καλλιτεχνικό χώρο. Το χαμόγελο του θα μείνει αξέχαστο, ενώ έχει να προσφέρει άφθονο γέλιο σε πολλές γενιές ακόμα», είναι μερικά από τα λόγια των ανθρώπων που αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό στη Μητρόπολη Αθηνών.


Βουτσάς δηλώσεις κόσμου έξω από τη Μητρόπολη (2)



Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα


Η κόρη του Βουτσά: Νικολέτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης