Αχαΐα: Ληστές άρπαξαν όπλα από ηλικιωμένους, αλλά τα πέταξαν!

Αυστραλία: Περισσότερα από 57.000 όπλα παραδόθηκαν στις αρχές στο πλαίσιο αμνηστίας

Τα πέταξαν γιατί θα ήταν πιο εύκολος ο εντοπισμός τους 

Αρκέστηκαν στα μετρητά που άρπαξαν με τη βία από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν στην κατοικία τους σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας και αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» τα κυνηγετικά όπλα που επίσης τους έκλεψαν, πιθανότατα για να μην βρεθούν στην κατοχή τους!

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο σπίτι των θυμάτων στην κοινότητα Σουδενέικα, τους χτύπησαν και απαίτησαν με απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα να τους δείξουν πού έκρυβαν χρήματα. Όταν εκείνοι τους έδωσαν 1.100 ευρώ, οι κακοποιοί πήραν και δύο κυνηγετικά όπλα που βρήκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Φαίνεται, όμως, ότι το... ξανασκέφτηκαν καθώς, αν τους εντόπιζαν αστυνομικοί θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα χρήματα, όχι όμως και τα όπλα που είναι καταχωρημένα στον ιδιοκτήτη τους. Έτσι, τα πέταξαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, όπου τα βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης