Αχαΐα: Ληστές άρπαξαν όπλα από ηλικιωμένους, αλλά τα πέταξαν!

Αχαΐα: Ληστές άρπαξαν όπλα από ηλικιωμένους, αλλά τα πέταξαν!

Τα πέταξαν γιατί θα ήταν πιο εύκολος ο εντοπισμός τους 

Αυστραλία: Περισσότερα από 57.000 όπλα παραδόθηκαν στις αρχές στο πλαίσιο αμνηστίας
Αρκέστηκαν στα μετρητά που άρπαξαν με τη βία από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν στην κατοικία τους σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας και αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» τα κυνηγετικά όπλα που επίσης τους έκλεψαν, πιθανότατα για να μην βρεθούν στην κατοχή τους!

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο σπίτι των θυμάτων στην κοινότητα Σουδενέικα, τους χτύπησαν και απαίτησαν με απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα να τους δείξουν πού έκρυβαν χρήματα. Όταν εκείνοι τους έδωσαν 1.100 ευρώ, οι κακοποιοί πήραν και δύο κυνηγετικά όπλα που βρήκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Φαίνεται, όμως, ότι το... ξανασκέφτηκαν καθώς, αν τους εντόπιζαν αστυνομικοί θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα χρήματα, όχι όμως και τα όπλα που είναι καταχωρημένα στον ιδιοκτήτη τους. Έτσι, τα πέταξαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, όπου τα βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης