Το έριξαν στο... φαγητό οι διαρρήκτες εξοχικού στη Λάρισα!

Το έριξαν στο... φαγητό οι διαρρήκτες εξοχικού στη Λάρισα!

Δεν έψαξαν για μετρητά, χρυσαφικά ή άλλα τιμαλφή, αλλά άδειασαν το ψυγείο και την κάβα

Στη Μέθη, στη Θεσσαλονίκη, για μεθυστικά νόστιμο φαγητό
Το... γλέντησαν για τα καλά οι άγνωστοι “ποντικοί” που παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στο εξοχικό ενός 58χρονου στον ημιορεινό οικισμό της Καρίτσας στη Λάρισα, καθώς το έριξαν στο φαγητό και κάθισαν να... χωνέψουν χαζεύοντας τηλεόραση πριν φύγουν με γεμάτα στομάχια και χωρίς να κλέψουν κάτι!

Ο ιδιοκτήτης τού εξοχικού έλειπε το μεσημέρι της Κυριακής και οι άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την πολύωρη απουσία του για να τρυπώσουν ανενόχλητοι στο σπίτι. Το περίεργο είναι ότι δεν έψαξαν για μετρητά, χρυσαφικά ή άλλα τιμαλφή, αλλά άδειασαν το ψυγείο και την κάβα καταναλώνοντας τρόφιμα, αναψυκτικά και ποτά! Τελικά, έγιναν... λαγοί πριν επιστρέψει ο 58χρονος ο οποίος κατήγγειλε την διάρρηξη στην Αστυνομία, αλλά διαπίστωσε πως δεν είχε κλαπεί κάτι.

Στον περιφραγμένο χώρο ενός 66χρονου στο χωριό Ξεχασμένη της Ημαθίας τρύπωσαν δυο άνδρες και προσπάθησαν να κλέψουν μία μηχανή... αρμέγματος αξίας 15.000 ευρώ, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. Εκείνος, όμως, τους αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας 72χρονος Έλληνας στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης