Ηλεία: Νάρκωσαν τα τέσσερα σκυλιά και άδειασαν το σπίτι

Ηλεία: Νάρκωσαν τα τέσσερα σκυλιά και άδειασαν το σπίτι

Οι δράστες άρπαξαν τις οικονομίες της οικογένειας ύψους 1.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας

unnamed
Κόστισε ακριβά σε μια οικογένεια η... λαιμαργία των τεσσάρων σκύλων που είχε για φύλακες στο σπίτι της στην περιοχή Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, καθώς οι διαρρήκτες που χτύπησαν όταν οι ένοικοι απουσίαζαν φρόντισαν να έχουν μαζί τους λαχταριστά μεζεδάκια με... υπνωτικό!

Τα τέσσερα σκυλιά έπεσαν για ύπνο το ένα μετά το άλλο, ανοίγοντας τον δρόμο στους άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να εισβάλουν στο σπίτι και να κάνουν άνω-κάτω όλα τα δωμάτια, αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Μάλιστα, άγνωστο για ποιο λόγο, προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στην κουζίνα και την τουαλέτα του οικήματος.

Αφού αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια, οι δράστες κατάφεραν να ανακαλύψουν τις οικονομίες της οικογένειας ύψους 1.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν ξυπνήσουν οι σκύλοι. Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες, βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο και τους τετράποδους φύλακες να... παραπατάνε, μην έχοντας συνέλθει τελείως από την επήρεια του ναρκωτικού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης