Κοζάνη: Μετέφεραν παράνομα 8 μετανάστες σε ΙΧ με πινακίδες άλλου οχήματος

Κοζάνη: Μετέφεραν παράνομα 8 μετανάστες σε ΙΧ με πινακίδες άλλου οχήματος

Χειροπέδες σε δυο άτομα - Το όχημα με το οποίο μετέφεραν τους μετανάστες, είχε πινακίδες από άλλο αυτοκίνητο

evros_astynomia
Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς μικτής ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 26 ετών, για παράνομη μεταφορά οκτώ αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 20χρονο, ο οποίος στερούνταν διπλώματος οδήγησης και συνοδηγό τον 26χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού, οκτώ αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 31 ετών, οι οποίοι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το συγκεκριμένο όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε άλλο ΙΧ.

Σε αυτό το πλαίσιο, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης