Κως: Έβγαζε πολλά διακινώντας λαθραία καπνικά είδη και χασίς

Κως: Έβγαζε πολλά διακινώντας λαθραία καπνικά είδη και χασίς

Αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι 26χρονου αλλοδαπού, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι «έσπρωχνε» ναρκωτικά και λαθραία καπνικά είδη

Kws-tsigara-xasis
«Βουτηγμένος» στην παρανομία ήταν ένας 26χρονος αλλοδαπός, στην κατοικία του οποίου στην Κω έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. μαζί με άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, καθώς είχαν πληροφορίες ότι «έσπρωχνε» ναρκωτικά και λαθραία καπνικά είδη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκαν έξι «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,9 γραμμαρίων, 138 πακέτα τσιγάρων και 67 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ενώ κατασχέθηκαν 1.230 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις και τέσσερα κινητά.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας για την φορολογία καπνού, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

*** Έρευνα στο όχημα που οδηγούσε ένας 54χρονος Έλληνας έκαναν σε περιοχή των Σερρών οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρεμπορίου της Ασφάλειας και διαπίστωσαν ότι μετέφερε 68 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 600 γραμμαρίων. Οι ποσότητες καπνού κατασχέθηκαν, ενώ ο 54χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης