Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μεγάλες προσφορές

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μεγάλες προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

συνολοXRWMA
1. Την εφημερίδα

2. Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ «Σου είπα πως σ’ αγαπώ;» της Estelle Maskame

Το μπεστ σέλερ γύρω από έναν εφηβικό έρωτα ανάμεσα σε δύο ετεροθαλή αδέλφια. Δύο παιδιά στο έλεος της σαρκικής έλξης και μπροστά στο μεγαλύτερο ταμπού. Δύο ναυαγοί ανάμεσα στο πάθος και την αμαρτία.


Thema200223 SouEipaPosSagapo 18sec

Όταν άρχισε να γράφει το μυθιστόρημά της η Estelle Maskame ήταν μόλις 13 ετών. Στα 20 της θα ήταν ήδη συγγραφέας ενός παγκόσμιου μπεστ-σέλερ. Η Estelle μεγάλωσε μαζί με την ιστορία της, κυριολεκτικά μαζί με τους ήρωές της, με την 16χρονη Ίντεν Μονρό και τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερό της, Τάιλερ Μπρους. Η διήγηση αρχίζει όταν η Ίντεν δέχεται, τελικά, να περάσει το καλοκαίρι µαζί με τον πατέρα της, στην παραθαλάσσια πόλη της Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Προφανώς η Ίντεν είναι παιδί χωρισμένων γονέων. Και σχεδόν εξίσου προφανώς έχει αποξενωθεί από τον πατέρα της. Το «σύμπλεγμα της Ηλέκτρας» (το φροϋδικό οιδιπόδειο σε εκδοχή για θήλυ τέκνο) οδηγεί την Ίντεν να μισήσει τον μπαμπά της, αναποδογυρίζοντας την αγάπη και την εξάρτησή της από αυτόν. Παρόλ' αυτά, η Ίντεν αποφασίζει να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά άβολη κατάσταση, καθώς ο πατέρας της έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. Η δεύτερη σύζυγός του έχει τρία παιδιά. Το μεγαλύτερο εξ αυτών, ο Τάιλερ, είναι περίπου συνομήλικός της Ίντεν. Παλεύει κι εκείνος με τα φαντάσματά του και φέρεται σαν εξεγερμένος έφηβος, με ροπή στην παραβατικότητα.
Ταυτόχρονα, το παρουσιαστικό του είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, κάτι που γρήγορα θα διαλύσει τις αναστολές της Ίντεν. Ανάμεσά τους πλέκεται ένα ειδύλλιο, φλογερό, παράνομο και εξ αρχής καταδικασμένο. Η Maskame παρασύρει τον αναγνώστη σε μια όλο και μεγαλύτερη αγωνία, αλλά και συγκίνηση, για το εάν τα δύο παιδιά θα ζήσουν τον έρωτά τους ή θα υποκύψουν στη μοίρα. Η αλήθεια, πάντως, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από ό,τι περιμένουν, τόσο το πραγματικό κοινό όσο και οι ίδιοι οι φανταστικοί ήρωες του βιβλίου.

Κλείσιμο
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καταπληκτικό μυθιστόρημα «Σου είπα πως σ' αγαπώ;» της Estelle Maskame.

3. Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας του Πρώτου ΘΕΜΑτος.

Με το Οlive Μαρτίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, με το ΘΕΜΑ:
ΤΑ 100 ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!


Αυτή την Κυριακή το Οlive Μαρτίου με «Τα 100 που αγαπάμε» είναι στο ΘΕΜΑ!

Επιλεγμένα προϊόντα, πρώτες ύλες, παραγωγοί, εστιατόρια & μάγειρες, βιβλία και οι συνταγές της Καθαράς Δευτέρας!

13 καταξιωμένοι γνώστες της μαγειρικής, των πρώτων υλών και της εστίασης καταγράφουν ό,τι τους συναρπάζει αυτή την εποχή. Μια μεγάλη έρευνα του Olive, που συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από 100 εμπνευσμένες εμπειρίες οι οποίες συνθέτουν το τοπίο της εθνικής μας κουζίνας σήμερα.

Αλίπαστα
1

Από την Άρτα μέχρι τη Λακωνία και από την Κάλυμνο στη Λέρο, τα ελληνικά αλίπαστα είναι εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς.

Γαλακτοκομικά
8

Το πρόχειρο γεύμα, το δυναμωτικό, η αδυναμία μας, η υγιεινή επιλογή μας. Προϊόντα που θέλουμε να έχουμε στο ψυγείο μας.

Αλλαντικά
2

Επιλέξαμε τα καλύτερα από την ελληνική παραγωγή: Σαλάμι, λουκάνικο, καβουρμάς, σουτζούκι, σαλτσίσι, απάκι & νούμπουλο.

Βιολογικά
3

Τα προϊόντα βιολογικής, αλλά και εκείνα της βιοδυναμικής καλλιέργειας, παράγονται με σεβασμό στη φύση και μας κάνουν λίγο πιο αισιόδοξους για τη διατροφή μας.

Branding -packaging
4

Αν σας ζητήσουν να φέρετε στον νου σας ένα αγαπημένο προϊόν, το πρώτο που θα σκεφτείτε είναι η συσκευασία και η φίρμα και όχι άδικα.

Eco-καινοτόμα
6

Η ανάγκη για έναν πιο φιλικό πλανήτη γίνεται έντονη και οι παραγωγοί μας δημιουργούν προϊόντα νέας γενιάς.

Ελαιόλαδο
7

Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Ελλάδα, από διαφορετικές ποικιλίες και από παραγωγούς με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον.

Γλυκά
9

Ελληνικές γλυκές γεύσεις, μεστές, θρεπτικές και δυναμωτικές, με μεγάλη ιστορία.

Κρασιά
11

Σας προτείνουμε 5 ελληνικές ετικέτες που αγαπάμε.

Ακόμα:
Η μαγειρική της Καθαράς Δευτέρας από την Εύα Μονοχάρη.
10

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μαγειρεύει τα πιάτα της θαλπωρής.
5

Κάνουμε ένα σύντομο αλλά πεντανόστιμο ταξίδι στην κινέζικη κουζίνα!

12
13
14
15


Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!


4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν
Ιστορία διαζυγίου
Η αλήθεια, οι φήμες και τα τρίτα πρόσωπα που οδήγησαν το power couple στην απομάκρυνση

1


Χρυσοί σκούφοι
Backstage με τους top chef
Μπήκαμε σε κουζίνες φλεγόμενες από δημιουργικότητα και ανακαλύψαμε τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας

2


Minas
Όλα ξεκίνησαν από ένα χαρτί και ένα μολύβι.
Το ντοκιμαντέρ «Pencil & Paper» αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές του κορυφαίου designer που στα 82 του δουλεύει ακόμα ακατάπαυστα.

3


Fashion weeks
Highlights από Λονδίνο και Μιλάνο
Ξέρουμε τι θα φορεθεί το 2021


4

Ακόμα:
Θοδωρής Ζουμπουλάκης
Μπήκαμε στο arty εξοχικό του αρχιτέκτονα στην Αίγινα

5


Ντέμπρα Ράποπορτ
Influencer ετών 77

6


Ομορφιά
Τα μακιγιάζ της νέας σεζόν

7



Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μια μεγάλη μουσική παράσταση, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Aυτή την Κυριακή
το ΘΕΜΑ σας πάει στο «Πειραιώς 131» - Μουσική Σκηνή!

«Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)
Αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για ορθίους για την παραπάνω μουσική παράσταση σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 24/2 έως και την Παρασκευή 28/2/2020 :
από τα ταμεία του «Πειραιώς 131» (κάθε Παρασκευή και Σάββατο 20:00-23:00) ή/και
από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.viva.gr/tickets/music/peiraios-131/eleutheria-arvanitaki/, με τη χρήση του κωδικού pir131

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες 7/3, 14/3, 21/3, 28/3 και 4/4/2020 για θέσεις ορθίων (έως 40 άτομα συνολικά για την κάθε ημέρα της προσφοράς) και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για τη μουσική παράσταση :
«Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
Special guest: Θέμης Καραμουρατίδης

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπληρώνει 40 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας που είναι γεμάτη με ιστορικές πια ηχογραφήσεις, σπουδαίες συνεργασίες - με συνθέτες, στιχουργούς, ποιητές αλλά και ομότεχνούς της ερμηνευτές- και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων σε θέατρα, στάδια, μουσικές σκηνές αλλά και εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους διεθνώς. Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με μια τεράστια ερμηνευτική γκάμα που αντικατοπτρίζεται στο ευρύ της ρεπερτόριο που συνδυάζει Δύση και Ανατολή κι έχει σαφείς επιρροές από την μουσική μας παράδοση.

Τον Οκτώβριο 2019 η Ελευθερία Αρβανιτάκη κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα μεγάλα ταξίδια», έναν κύκλο 9 τραγουδιών σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους της Λήδας Ρουμάνη, δύο δημιουργών της νεότερης γενιάς με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή της Πειραιώς 131 τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ με καλεσμένο επί σκηνής τον συνθέτη τους Θέμη Καραμουρατίδη. Θα μας θυμίσει επιπλέον και τραγούδια της παράλληλης μουσικής της διαδρομής, τραγούδια που δε συμπεριλήφθηκαν στην προσωπική της δισκογραφία αλλά τα έχει ερμηνεύσει ως φιλική συμμετοχή σε δισκογραφικές δουλειές συναδέλφων, τραγούδια από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο και τραγούδια τρίτων που αγαπά και έχει επιλέξει να ερμηνεύει σε ζωντανές της εμφανίσεις.
Ωρα έναρξης : 22:00


ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μουσική παράσταση «Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
στο «Πειραιώς 131» για τις ημερομηνίες 7/3, 14/3, 21/3, 28/3 και 4/4/2020.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 24/2 μέχρι και την Παρασκευή 28/2/2020 από τα ταμεία του «Πειραιώς 131» (κάθε Παρασκευή και Σάββατο 20:00-23:00) ή/και στη διεύθυνση www.viva.gr/tickets/music/peiraios-131/eleutheria-arvanitaki/ με τη χρήση του κωδικού pir131
3. Κάθε κουπόνι ισχύει μόνο για ορθίους (έως 40 άτομα συνολικά για την κάθε ημέρα της προσφοράς) και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.



Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν
Ιστορία διαζυγίου.
Η αλήθεια, οι φήμες και τα τρίτα πρόσωπα που οδήγησαν το power couple στην απομάκρυνση.

Χρυσοί σκούφοι
Backstage με τους top chef.
Μπήκαμε σε κουζίνες φλεγόμενες από δημιουργικότητα και ανακαλύψαμε τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Minas
Όλα ξεκίνησαν από ένα χαρτί και ένα μολύβι.
Το ντοκιμαντέρ «Pencil & Paper» αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές του κορυφαίου designer που στα 82 του δουλεύει ακόμα ακατάπαυστα.

Fashion weeks
Highlights από Λονδίνο και Μιλάνο.
Ξέρουμε τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα :
Θοδωρής Ζουμπουλάκης
Μπήκαμε στο arty εξοχικό του αρχιτέκτονα στην Αίγινα.

Ντέμπρα Ράποπορτ
Influencer ετών 77.

Ομορφιά
Τα μακιγιάζ της νέας σεζόν.


Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.


4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μια μεγάλη μουσική παράσταση, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Aυτή την Κυριακή
το ΘΕΜΑ σας πάει στο «Πειραιώς 131» - Μουσική Σκηνή!

«Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για ορθίους για την παραπάνω μουσική παράσταση σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 24/2 έως και την Παρασκευή 28/2/2020 :
από τα ταμεία του «Πειραιώς 131» (κάθε Παρασκευή και Σάββατο 20:00-23:00) ή/και
από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.viva.gr/tickets/music/peiraios-131/eleutheria-arvanitaki/, με τη χρήση του κωδικού pir131

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες 7/3, 14/3, 21/3, 28/3 και 4/4/2020 για θέσεις ορθίων (έως 40 άτομα συνολικά για την κάθε ημέρα της προσφοράς) και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για τη μουσική παράσταση :
«Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
Special guest: Θέμης Καραμουρατίδης

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπληρώνει 40 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας που είναι γεμάτη με ιστορικές πια ηχογραφήσεις, σπουδαίες συνεργασίες - με συνθέτες, στιχουργούς, ποιητές αλλά και ομότεχνούς της ερμηνευτές- και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων σε θέατρα, στάδια, μουσικές σκηνές αλλά και εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους διεθνώς. Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με μια τεράστια ερμηνευτική γκάμα που αντικατοπτρίζεται στο ευρύ της ρεπερτόριο που συνδυάζει Δύση και Ανατολή κι έχει σαφείς επιρροές από την μουσική μας παράδοση.

Τον Οκτώβριο 2019 η Ελευθερία Αρβανιτάκη κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα μεγάλα ταξίδια», έναν κύκλο 9 τραγουδιών σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους της Λήδας Ρουμάνη, δύο δημιουργών της νεότερης γενιάς με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή της Πειραιώς 131 τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ με καλεσμένο επί σκηνής τον συνθέτη τους Θέμη Καραμουρατίδη. Θα μας θυμίσει επιπλέον και τραγούδια της παράλληλης μουσικής της διαδρομής, τραγούδια που δε συμπεριλήφθηκαν στην προσωπική της δισκογραφία αλλά τα έχει ερμηνεύσει ως φιλική συμμετοχή σε δισκογραφικές δουλειές συναδέλφων, τραγούδια από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο και τραγούδια τρίτων που αγαπά και έχει επιλέξει να ερμηνεύει σε ζωντανές της εμφανίσεις.
Ωρα έναρξης : 22:00


ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μουσική παράσταση «Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
στο «Πειραιώς 131» για τις ημερομηνίες 7/3, 14/3, 21/3, 28/3 και 4/4/2020.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 24/2 μέχρι και την Παρασκευή 28/2/2020 από τα ταμεία του «Πειραιώς 131» (κάθε Παρασκευή και Σάββατο 20:00-23:00) ή/και στη διεύθυνση www.viva.gr/tickets/music/peiraios-131/eleutheria-arvanitaki/ με τη χρήση του κωδικού pir131
3. Κάθε κουπόνι ισχύει μόνο για ορθίους (έως 40 άτομα συνολικά για την κάθε ημέρα της προσφοράς) και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης