Κύπρος: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε φάρμα

Κύπρος: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε φάρμα

Το πτώμα βρήκαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό Άγιοι Τριμιθιάς στη Λευκωσία - Μάλλον πρόκειται για 75χρονο, ο οποίος διέμενε στο αγρόκτημα

ΦΑΡΜΑ
Απανθρακωμένος στα αποκαϊδια μιας φάρμας στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά βρέθηκε ένας άνθρωπος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Το πτώμα βρήκαν οι πυροσβέστες μετά τη κατάσβεση της πυρκαγιάς σε κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό Άγιοι Τριμιθιάς στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 και 20 χθες το βράδυ, ξέσπασε πυρκαγιά στο λυόμενο και αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν εντός της οικίας ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Όπως φαίνεται, στο εν λόγω υποστατικό, διέμενε 75χρονος το αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκε δίπλα και εκτιμάται ότι η σορός ανήκει στον άτυχο ηλικιωμένο.

Ωστόσο, η σορός του αναμένεται να ταυτοποιηθεί με τη μέθοδο του DNA. Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του και οι επιστημονικές εξετάσεις, θα καταδείξουν αν το θύμα είχε καεί ζωντανό στο υποστατικό ή εάν ήταν νεκρό πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης