Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 27χρονης μητέρας του νεκρού βρέφους

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 27χρονης μητέρας του νεκρού βρέφους

Υποστηρίζει ότι άφησε το βρέφος στην παραλία με σκοπό να το βρει κάποιος περαστικός -  Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί

VREFOS2
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ασκήθηκε πριν λίγο στην 27χρονη μητέρα του βρέφους η οποία κατ΄ομολογία της το άφησε και ξεψύχησε στην Πλαζ της Αγυιάς στην Πάτρα.   Η ίδια παραδέχτηκε ότι άφησε το μωρό δίπλα στη θάλασσα με σκοπό να το βρει κάποιος. 

VREFOS1


Η 27χρονη μετά από αίτημα του δικηγόρου της Γιάννη Αποστολόπουλου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

 Όπως είπε στο protothema.gr ο κ. Αποστολόπουλος είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της, αλλά και από το φιλικό της περιβάλλον. «Μετά τη γέννηση του μωρού λειτουργούσε σε καθεστώς σύγχυσης γιατί δεν ήξερε πως να το εμφανίσει το μωρό στο σπίτι. Και λόγω της λοχίας και του τοκετού υπό αυτή την ψυχική κατάσταση βρισκόταν. Τώρα θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αυτό και να τεκμηριωθεί και από εκεί και πέρα θα δούμε την Δευτέρα».
Η 27χρονη κρατείται μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί ενώ της ασκήθηκε Δίωξη για ανθρωποκτονία.

Κλείσιμο
tempo24 δικηγόρος παιδοκτόνου



Νωρίτερα σήμερα η μητέρα του άτυχου βρέφους, που κατηγορείται για τον πνιγμό του στην περιοχή της Πλαζ, στην Πάτρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Παράλληλα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πνιγμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης