Πιτσιρίκες ξάφριζαν ρούχα στην Πάτρα και αρώματα στο Μεσολόγγι!

Πιτσιρίκες ξάφριζαν ρούχα στην Πάτρα και αρώματα στο Μεσολόγγι!

Οι δράστιδες εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς 

peripoliko
Για ψώνια χωρίς... χρήματα βγήκαν δυο νεαρές Ελληνίδες που έκαναν την εμφάνισή τους στα καταστήματα της Πάτρας! Μετά από δυο επιτυχημένες κλοπές ειδών ρουχισμού από ισάριθμα μαγαζιά, επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο και σε ένα τρίτο, αλλά τις πήρε είδηση ο υπεύθυνος!

Ο υπάλληλος ακινητοποίησε τα δυο κορίτσια ηλικίας 14 και 18 χρόνων και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είχαν κρύψει στις τσάντες και κάτω από τα ρούχα τους ενδύματα συνολικής αξίας 200 ευρώ! Οι δράστιδες συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ανέλαβαν την προανάκριση, από την οποία αποκαλύφθηκε ότι την ίδια ημέρα είχαν κλέψει είδη ένδυσης και από άλλα δυο καταστήματα!

Μέρος των κλεμμένων ρούχων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στους υπεύθυνους των εμπορικών καταστημάτων, ενώ οι δυο νεαρές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία, που περιλαμβάνει τους γονείς της 14χρονης για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Τον καλλωπισμό τους επιδίωκαν άλλες τρεις κοπέλες, δυο από τις οποίες ανήλικες, οι οποίες μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Μεσολόγγι παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά οι υπάλληλοι τις τσάκωσαν να κλέβουν τρεις φιάλες με αρώματα! Τα τρία κορίτσια ηλικίας 18, 17 και 15 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Στην προανάκριση, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 15χρονη δεν είχε καν βγάλει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Έτσι, ο τρεις νεαρές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και στους γονείς τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης