Διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στην Κέρκυρα

Διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στην Κέρκυρα

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Kerkyra-kokaini-xasis
Στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη ένας 49χρονος Έλληνας για τον οποίο είχε διαπιστωθεί ότι έκανε συστηματική εισαγωγή και αποθήκευση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης τις οποίες διακινούσε ο ίδιος στην Κέρκυρα.

Μόλις εντοπίστηκε ο ύποπτος, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και του πέρασαν χειροπέδες ενώ στη συνέχεια έκαναν έρευνα στην κατοικία του, όπου κατέσχεσαν διάφορες συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων και ακατέργαστης κάνναβης βάρους 235 γραμμαρίων. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που του απήγγειλε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών.

Σκύλος εντόπισε ναρκωτικά στην Κομοτηνή

Ύποπτα έκριναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών δύο δέματα που μετέφερε ένας 26χρονος στην Κομοτηνή το πρωί της Τρίτης και έφεραν τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο τους για να τα μυρίσει. Το τετράποδο αντέδρασε θετικά κι έτσι άνοιξαν τα δέματα, τα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 17 γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Επιπλέον, στο σπίτι του δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, βρέθηκε και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης