Βίντεο-ντροπή: Αγόρι από την Τουρκία σκίζει επιδεικτικά την ελληνική σημαία

Βίντεο-ντροπή: Αγόρι από την Τουρκία σκίζει επιδεικτικά την ελληνική σημαία

Έγινε ανάρπαστο στην Τουρκία μετά και το πρόσφατο περιστατικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός -στη διάρκεια ομιλίας του για το προσφυγικό- έσκισε δημόσια την τουρκική σημαία προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

agori
Τον γύρο των τουρκικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει βίντεο που δείχνει μικρό αγόρι στην Τουρκία να παίζει… κουτσό πατώντας ελληνικές σημαίες και στο τέλος να σκίζει μία από αυτές.

Τουρκάκι πατάει και σκίζει την Ελληνική σημαία

Το αγόρι, αφού φιλάει με σεβασμό την τουρκική σημαία, και σκίζει επιδεικτικά την ελληνική, σχηματίζει με τα δάχτυλά του το σήμα των Γκρίζων Λύκων κουνώντας τα απειλητικά προς τον φακό.

Άγνωστο παραμένει εάν το βίντεο είναι παλαιό ή πρόσφατο.

Ωστόσο έγινε ανάρπαστο στην Τουρκία μετά και το πρόσφατο περιστατικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός -στη διάρκεια ομιλίας του για το προσφυγικό- έσκισε δημόσια την τουρκική σημαία προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Το βίντεο αποδεικνύει πώς σκέφτεται και λειτουργεί μερίδα της τουρκικής κοινωνίας, όπου κυριαρχεί ο φανατισμός και το μίσος κατά της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης