Πανεπιστημιακός γιατρός συνελήφθη για «φακελάκι» στα Ιωάννινα

Πανεπιστημιακός γιατρός συνελήφθη για «φακελάκι» στα Ιωάννινα

Ο γιατρός φέρεται να ζήτησε χρήματα από τη γυναίκα  προκειμένου να της παραδώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που της είχε κάνει

giatros_fakelaki
Πλήρωσε το θράσος του να απαιτήσει «φακελάκι» από μια ασθενή του προκειμένου να της παραδώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που της είχε κάνει ένας γιατρός του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους αστυνομικούς.

Ο γιατρός, που είναι πανεπιστημιακός, είχε αναλάβει να κάνει τεστ πατρότητας στον αλλοδαπό σύζυγο της νεαρής γυναίκας η οποία ζει σε νησί του Ιονίου, για να βγάλει άδεια παραμονής. Αρχικά, της ζήτησε και πήρε το ποσό των 600 ευρώ. Όταν στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνει και η ίδια αντίστοιχες εξειδικευμένες εξετάσεις, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο γιατρός της ζήτησε επιπλέον 200 ευρώ. Όμως, δεν είχε μαζί της χρήματα και αποχώρησε.

Αμέσως η ασθενής απευθύνθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι την καθοδήγησαν να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό και να του δώσει προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις ο πανεπιστημιακός πήρε το «φακελάκι», επενέβησαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου διενεργεί ΕΔΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης