Φονικό στην Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στο φανοποιείο

Φονικό στην Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στο φανοποιείο

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο 41χρονος μπαίνει οπλισμένος στο φανοποιείο και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον 40χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης

patra-foniko
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 41χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενός ιδιοκτήτη φανοποιείου στο Νέο Σούλι Πάτρας επιχειρεί να ρίξει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο ξεκινά με τις κινήσεις του 41χρονου θύματος το οποίο φαίνεται να έχει μπει στους χώρους του φανοποιείου και να προκαλεί ζημιές με ένα αντικείμενο που έχει στα χέρια του.

Στα επόμενα καρέ φαίνεται ο 40χρονος ιδιοκτητής του φανοποιείου φαίνεται να μπαίνει στον χώρο του φανοποιείου όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ο 41χρονος.

ΠΑΤΡΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ | Η στιγμή της συμπλοκής που οδήγησε στο φονικό  στο Άνω Σούλι


Στα επόμενα δευτερόλεπτα το θύμα αρχίζει να κυνηγάει τον 40χρονο ο οποίος βγάζει ένα πιστόλι από το μπουφάν του και πυροβολεί με το θύμα να παίρνει στα χέρια του και την καραμπίνα που μέχρι τότε είχε στην πλάτη του.

Κλείσιμο
Μετά από ένα θανατηφόρο «κυνηγητό» γύρω από ένα αυτοκίνητο, ο 41χρονος φεύγει από το φανοποιείο αφήνοντας λίγη ώρα αργότερα την τελευταία του πνοή καθώς μια από τις σφαίρες του όπλου του ιδιοκτήτη του φανοποιείου τον είχε πετύχει στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος μέχρι την τελική απόφαση

Την Πέμπτη ο 40χρονος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν.

Δείτε βίντεο: Φονικό στην Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στο φανοποιείο
Φονικό στην Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στο φανοποιείο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης