Τροχαία: 80 παραβιάσεις σε ράμπες ΑμεΑ σε Αθήνα και Πειραιά

Τροχαία: 80 παραβιάσεις σε ράμπες ΑμεΑ σε Αθήνα και Πειραιά

Ανάλογες επιχειρήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Τροχαία, και σε άλλες περιοχές της Αττικής

download__1_
Εικόνα ντροπής εκπέμπεται από τον υψηλό αριθμό παραβιάσεων σχετικά με τη στάθμευση αυτοκινήτων σε ράμπες ΑμεΑ.

Συνολικά 80 παραβάσεις, σε διάφορα σημεία των δήμων Αθηναίων και Πειραιά, βεβαίωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε.

Όσον αφορά στην Αθήνα, τα συνεργεία των αστυνομικών δραστηριοποιήθηκαν κυρίως στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Σπύρου Μερκούρη, Εμπεδοκλέους, Ριζάρη, Υμηττού, Μομφεράτου, Δημητσάνης, Μάρνη και Αναπαύσεως. Βεβαίωσαν 31 παραβάσεις, ενώ μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αντίστοιχη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στην περιοχή του Δήμου Πειραιά, κατά την οποία βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 21 οχήματα.

Ανάλογες ειδικές επιχειρήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Τροχαία και σε άλλες περιοχές της Αττικής, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου οδικής ασφάλειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης